Prachtige races in Emmen

Ook de minioren hebben in de zomer hun kampioenschap om het seizoen te bekronen. Voor de regio Noord werd deze dit jaar georganiseerd in Emmen op 8 en 9 juni. Vanuit Leeuwarden en wijde omstreken reisden maar liefst 14 zwemmers af. Dit hadden er 16 kunnen zijn, maar helaas was het team geteisterd door ziekte/blessure. Desondanks was het een van de grootste aanwezige clubs en de Orcanezen waren in topvorm en enthousiast om dit te laten zien.

Tezamen wisten de zwemmers van Orca maar liefst 51 persoonlijke records te verbeteren, ongekend goed! Daarnaast werden er ook nog medailles in de wacht gesleept door Marije (1x zilver), Julia (1x goud), Esmee (4x goud, 2x brons) en Tijn (4x goud, 1x zilver en 1x brons), waar we uiteraard allemaal supertrots op zijn. Met name de hoeveelheid die Tijn en Esmee hebben gewonnen kan best eens tot nekklachten gaan leiden bij deze winnaars!

Ook de estafettes deden het allemaal geweldig. Hier werden ook nog eens 3x goud en 1x brons mee binnengehaald. Als klapper op de vuurpijl kregen ook alle andere deelnemers nog een prachtige medaille als bewijs en beloning van hun deelname en kreeg iedereen een mooie oorkonde om te laten zien hoe goed er is gepresteerd.

Een toptoernooi voor onze grote en getalenteerde miniorengroep!

Adres

Kalverdijkje 77a

8924 JJ Leeuwarden

Social media