Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

JJS Circuit in Dokkum met sterke vertegenwoordiging van Orca

Laatst bijgewerkt op zondag 11 december 2022

Zaterdag 10 december deden zwemmers van maar liefst 3 selecties van Orca mee aan het Junioren-, Jeugd- en Seniorencircuit in het Tolhuisbad in Dokkum. Zwemmers van de A-selectie, de C-selectie en de junioren van het Jeugdteam gingen op diverse 100 m afstanden van start. Daarbij konden de zwemmers van tevoren kiezen voor welke slagen zij zich wilden inschrijven. Vooral de 100 m vrije slag en de wisselslag waren daarbij favoriet. Op de vrije slag waren er maar liefst 62 meiden die de strijd in de verschillende leeftijdscategorieën aangingen.

De meeste zwemmers van Orca kozen ervoor om 3x van start te gaan. En wat hebben ze wederom sterk gezwommen! De zwemmers hebben alles gegeven wat duidelijk te zien was aan de vele nieuwe PR’s. De grootste PR was daarbij voor Emma (jun. 1) met een verbetering van maar liefst 19.4 sec op de 100 m vrije slag.

Aan het einde van de wedstrijd werden dan de felbegeerde medailles uitgereikt. Daarbij werden de verschillende leeftijdscategorieën aangehouden: junioren 1 & 2, junioren 3 & 4, jeugd 1 & 2 en senioren 1 en ouder. Uiteindelijk waren er medailles voor: Dimas (1ste), Indy en Joleen (beiden 2de) en Isa en Aafke (beiden 3de).