Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Een geweldig feest bij Orca opleidingen en het jeugdteam

Laatst bijgewerkt op zondag 04 december 2022


Woensdag 30 november was het feest bij de trainingen van Orca opleidingen en het jeugdteam. Sinterklaas had laten weten een bezoek aan Orca te willen brengen. Daarom werd de zwemzaal met de hulp van de trainers en een paar ouders razendsnel feestelijk aangekleed. In plaats van vlaggenlijnen werden Sinterklaasvlaggetjes opgehangen en overal waren cadeautjes te zien. 
Tijdens de warming up arriveerden vier Pieten die vervolgens de kinderen lieten zien hoe zij zich altijd opwarmden voordat ze de daken op gaan. De kinderen deden gezellig mee. Daarna wilden de Pieten graag zien hoe goed de kinderen al kunnen zwemmen. En dat lieten de kinderen graag zien in een vrije slag estafette. De Pieten waren dolenthousiast en bekeken van alle kanten hoe de kinderen zwommen. 

Vrij snel arriveerde ook Sinterklaas. Hij was erg geïnteresseerd in de zwemvaardigheden van de kinderen. Nu zijn stoomboot vol water was gelopen, wilde hij weten of de kinderen zijn Pieten misschien konden leren hoe zij pakjes veilig en droog over het water konden transporteren. Nu kwamen de cadeaus die overal in de zwemzaal lagen wel erg goed van pas. In enkele estafettes zwommen de kinderen over en weer met cadeautjes op plankjes of op hun buik. Sinterklaas en zijn Pieten waren erg onder de indruk en vonden het maar geweldig hoe de kinderen dat deden. Daarna namen Sinterklaas en zijn Pieten afscheid van de zwemmers van opleidingen en mochten de kinderen nog even vrij spelen. 

Aansluitend was het de beurt aan het jeugdteam. Helaas waren de Pieten Sinterklaas ergens in het zwembad kwijtgeraakt. En tijdens hun zoektocht belandden ook nog al hun cadeautjes uit hun zakken in het water. Gelukkig konden de zwemmers van het jeugdteam  de Pieten helpen om de cadeautjes weer veilig op de kant te brengen. Even later was ook Sinterklaas weer gevonden en mochten de zwemmers van het jeugdteam laten zien wat ze kunnen. Met een zak vol trainingsideeën namen Sinterklaas en zijn Pieten afscheid van het jeugdteam en mochten ook zij nog even vrij spelen. 

Dankzij de spontane hulp van de ouders van het jeugdteam was de zwemzaal binnen 5 minuten weer helemaal opgeruimd en gingen de kinderen lachend en vol verhalen naar huis. Iedereen was het erover eens: het was een geweldig feest geweest.