Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

We zijn ontzettend hard op zoek naar officials!

Laatst bijgewerkt op vrijdag 15 juli 2022

Er worden volop wedstrijden gepland voor komend seizoen. Zwemmers mogen alleen deelnemen aan wedstrijden als er officials (klokkers) mee komen. Zonder officials kunnen de zwemmers van Orca dus niet deelnemen aan wedstrijden. Momenteel is het lastig om genoeg klokkers naar wedstrijden te krijgen en zijn het altijd dezelfde mensen. We zoeken dus veel hulp!

Wat houdt het in? Tijdens uit- en thuiswedstrijden fungeer je als tijdwaarnemer. Wedstrijdzwemmen gaat natuurlijk om de zo snelst mogelijke tijd te zwemmen in een race. De tijdwaarnemer registreert de tijden en functioneert daarnaast ook als keerpuntcommissaris. Hierbij ziet hij/zij er op toe dat de keerpunten op de juiste wijze worden uitgevoerd.

Cursus tijdwaarnemer

Direct na de zomervakantie wordt eindelijk een cursus tijdwaarnemer georganiseerd. De locaties en cursusdata zijn inmiddels bekend.

Data:                                      26 september, 3, 10 en 24 oktober, 2022 in Sneek.
Adres:                                    Houtdraaiersstraat 6Q 8601 VC Sneek
Kosten:                                  betaalt Orca
Aanvang:                               19.30 uur.
Cursus leider:                        Dhr.A.A. Osinga
Examen data en plaats:        29 oktober in Winschoten.

Je moet lid zijn van een zwemvereniging aangesloten bij de KNZB. Dit wordt via Orca geregeld.
Ook dient de kandidaat een geldige VOG te hebben. Minimum leeftijd om deel te mogen nemen aan de cursus is 16 jaar. Stopwatch moet zelf worden aangeschaft.

IEDEREEN DIE SLAAGT VOOR DE CURSUS TIJDWAARNEMER KRIJGT VAN HET BESTUUR GRATIS EEN KNZB OFFICIAL SHIRT.

We hebben echt veel tijdwaarnemers nodig voor komend seizoen. We hopen op zoveel mogelijk aanmeldingen zodat we ook volgend seizoen weer aan veel wedstrijden mee kunnen doen.

Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.