Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Minioren Orca sterk bij clubmeet in Harlingen

Laatst bijgewerkt op zaterdag 25 september 2021

Op 25 september ging het zwemseizoen voor Orca’s jeugdteam ook van start qua wedstrijden. Elf zwemmers deden mee aan de Minioren clubmeet in Harlingen en lieten daar hele mooie dingen zien. Zo waren er top drie noteringen voor Ids Douma, Syll Rinsma en Femke van der Veen en zelfs meerdere voor Lana Noordenbos, Esmee Tuintjer en Kasper Lubbers. Er sneuvelden vele persoonlijke records, waarvan die van Kasper met 16.97 sec op de 100 wisselslag wel de grootste klapper was. Bovendien waren er veel afstanden die voor het eerst door deze zwemmers werden afgelegd.

Dit seizoen is de KNZB gestart met een nieuw concept waarbij tot de jaarwisseling wordt gestart in clubmeets. Er wordt gezwommen voor het team, zonder individuele prijzen uit te delen. Erg goed voor de teamgeest en die zat er dan ook goed in in het jeugdteam van Orca dat vandaag werd gecoacht door Thea Spoelstra en Evert Rodenhuis. 

Dit keer was het HZ&PC die als sterkste vereniging uit de bus kwam, maar we hopen op 9 oktober toch de Cornetto’s voor de Orca zwemmers te veroveren!

(Ontbrekend op de foto: Syll Rinsma en (fotograaf) Thea Spoelstra)