Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Orca steunt Stefan van der Pal in monstertraining

Laatst bijgewerkt op woensdag 25 december 2019

Dinsdag 24 december hebben maar liefst 28 Orca-zwemmers vanaf 8 uur 's ochtends 12 uur lang in estfettevorm naast Elfstedentochtzwemmer Stefan van der Pal banen gezwommen. Jeugteam, Opleidingen, selecties, trainers en broers, zussen en ouders - vanuit alle geledingen werd meegezwommen en aangemoedigd in het Kalverdijkje.

Stefan (oud Orca-trainer) was erg blij met de steun en afleiding tijdens de eerste helft van zijn 24-uurs training, de afsluiting van een lange en zware trainingsweek: "Jongens, wat was het geweldig dat jullie met me meezwommen, zwemmers en ouders, ik heb het allemaal gezien!" Bovendien hebben de zwemmers ook nog een mooi bedrag ingezameld en geschonken aan het goede doel waar Stefan voor gaat zwemmen.

Yannick en Sarah uit het Jeugdteam overhandigden de cheque aan een blije en vermoeide Stefan. Later in het zwemseizoen volgt nog een grotere sponsorswim om hem verder te helpen.Terwijl de Orca-zwemmers kerstavond gingen vieren, dook Stefan weer het water in voor nog eens 12 uren bikkelen. Er zijn altijd bazen boven bazen!

De actie vanuit Orca, geïnitieerd door Mirjam Dijkstra (coördinator Opleidingen), bleef niet onopgemerkt in de Friese media (o.a. Omrop Fryslân en Leeuwarder Courant). Klik op de links om de artikelen te lezen.

https://www.omropfryslan.nl/nijs/928100-alvestedeswimmer-stefan-van-der-pal-ik-kan-mijn-tempo-goed-vasthouden

https://www.lc.nl/friesland/leeuwarden/Terwijl-Leeuwarden-slaapt-trekt-Stefan-van-der-Pal-zijn-baantjes-in-het-Kalverdijkje-25176224.html