Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Mooie resultaten Orca-minioren/junioren in Burgum

Laatst bijgewerkt op maandag 16 december 2019

Afgelopen zaterdag 14 december stond deel 2 van het Minioren/Junioren Circuit in Burgum op het programma. In een drukbezet veld met zwemmers van 11 clubs werden er mooie resultaten geboekt door de Orca-zwemmers. Er sneuvelde weer een groot aantal pr's, soms zelf met meer dan tien seconden op de langere afstanden! Voor enkele zwemmers was het de eerste keer dat ze een 100 m. vlinderslag of 200 m. wisselslag hebben gezwommen. Heel knap! 

De zogenaamde Challenges die dit jaar voor het eerst in deze wedstrijden worden gezwommen, blijken de Orcanezen ook goed te liggen, Vooral op het onderdeel 'Vlinderbenen onderwater' (10 of 15 meter, leeftijdsafhankelijk) en dan doorsprinten in borstcrawl gingen ze als een speer!

Kleine kritische noot is dat er wel een paar diskwalificaties waren op de rugcrawl, veroorzaakt door het te vroeg op de buik draaien voor het keerpunt. Hier gaan we op de trainingen mee aan de slag, zodat dat de volgende keer beter gaat!

Bij deze wedstrijden worden er niet per individuele afstand prijzen uitgereikt, maar  wordt een klassement opgemaakt over alle gezwommen afstanden. Ook hier was Orca goed vertegenwoordigd.

Podiumplaatsen en eervolle vermeldingen (de eerste 8 worden gehuldigd) waren er voor:

Kasper (2e) en Timo (4e) bij jongens minioren 4 en later
Lana (2e) en Isa (3e) bij meiden minioren 4 en later
Joleen (3e) bij meiden minioren 5
Nynke (1e) en Linde (4e) bij meiden Junioren 1 en 2
Christiaan (5e) en Daniël (6e) bij jongens Junioren 1 en 2