Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Mooie resultaten bij de kinderen van de opleidingen

Laatst bijgewerkt op maandag 04 maart 2019

Dit weekend was er een  Friese drie3 wedstrijd voor de kinderen van opleidingen en een waterpolo wedstrijd. We zagen trots, doorzettingsvermogen, plezier en spanning. 

Bij het zwemmen doken een aantal kinderen voor hun eerste wedstrijd het water in. Best spannend. Anderen zwemmen nu al een jaar en haalden mooie medailles. Twee keer per week zwemmen ze om dit mooie resultaat te halen. Gefeliciteerd kanjers! En nog weer een ander straalt samen met haar trainer. 7 seconden van je persoonlijke record afzwemmen. Een kanjer met doorzettingsvermogen.

Bij de waterpolowedstrijd in Heerenveen streden ze ook heel hard. Met een gemiddelde leeftijd van onder de 9 was het lastig waterpoloën tegen kinderen onder de 11. Ook daar was trots, plezier en doorzettingsvermogen om het er beste van te maken. Ook daar een trotse enthousiaste trainers.  

Soms vragen we ons af wie trotser zijn de kinderen of de trainers. Met veel plezier staan we met elkaar langs de kant om kinderen beter te leren zwemmen dmv de wedstrijdtechniek. Maar we doen ook de eerste stappen met leren trainen. Durf, doorzettingsvermogen en lef krijgen, maar ook elkaar aanmoedigen en sportief gedrag ontwikkelen. 

Na de vakantie hebben we 12 nieuwe plekken voor kinderen om kennis te maken met zwemmen en waterpolo. Wie weet heeft jouw kind zijn/haar eerste wedstrijd nog voor de zomervakantie, met zwemmen of waterpolo.  Kijk op de site van ORCA voor meer info. We zien jullie graag op een dinsdag of woensdag voor zwemmen.  Waterpolo kennismaking kan op de dinsdagavond. Je vindt ons in De Blauwe Golf.