Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Scholingsaanbod zwemmen Orca seizoen ‘18/’19

Laatst bijgewerkt op donderdag 27 september 2018

Beste trainers of mogelijke aspirant trainers,

Graag bieden we vanuit zv Orca een stukje scholing aan op trainingsgebied. Enerzijds om beginnende trainers of ouders / oud zwemmers die graag meer willen weten van het zwemmen en het trainersvak te ondersteunen. Maar anderzijds ook om de meer ervaren trainers weer wat extra kennis te laten opdoen én om trainers van diverse groepen met elkaar ervaringen, tips en trucs te laten uitwisselen.

Zwemmen is een hele technische sport en het is goed om regelmatig met elkaar van gedachten te wisselen over de manier waarop wij techniek aanleren en verbeteren binnen onze vereniging.  En en passant leren we elkaar en de andere geledingen binnen Orca direct ook weer wat beter kennen, wat de dagelijkse gang van zaken alleen maar ten goede komt.

Deelname aan deze scholing is voor Orca trainers / ouders / zwemmers gratis en wordt aangeboden vanuit het bestuur van Orca.

De bijeenkomsten zijn los bij te wonen, maar van te voren aanmelden is wel gewenst. Dat kan tot 3 dagen voor desbetreffende bijeenkomst bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., maar ook via de coördinator van de eigen afdeling.

Trainers die alle bijeenkomsten bijwonen kunnen, met nog een beperkte extra inspanning klaar gestoomd worden voor de KNZB niveau 2 opleiding “wedstrijdzwemmen”. Trainers die alle bijeenkomsten bijwonen krijgen een certificaat.

De scholing zal deels door Henri Koek en deels door Ronald Veenstra worden gedaan, waarmee er 2 oud hoofdtrainers zijn die de vereniging goed kennen die de scholing voor hun rekening nemen.

We behouden ons het recht voor om ook trainers van andere verenigingen te laten aansluiten bij deze scholing. De kosten zijn voor andere verenigingen zijn 25 euro pp (per les, incl btw, koffie/thee en materialen).

Tot ziens bij de scholingsbijeenkomsten!

Ronald Veenstra en Henri Koek

Zie bijlage voor meer informatie en de trainingsdata.

Let op: de locatie is gewijzigd naar: MFC Markant, Wite Mar 7, 8939 CC Leeuwarden

scholingsaanbod 20182019.docx