Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Jeugdteam Orca 3e bij de minioren clubmeet in Heerenveen

Laatst bijgewerkt op dinsdag 28 november 2017

Afgelopen zondag nam een afvaardiging van het Jeugdteam deel aan de Minioren Club meet in Heerenveen. De clubmeet is altijd weer een belevenis. Voordat er gezwommen wordt, is er een verkleedparade waarbij iedere club zich in een mooie creatie uitdost. Thema van dit jaar was Disney.

Een aantal behulpzame ouders bedacht uiteindelijk het 1001-nacht idee. Maskers en sjaaltjes werden geregeld en de kinderen kregen zelfs ter plekke nog les in looppasjes. Ondanks dat we geen prijs hebben gewonnen voor onze creatie hebben we ontzettend veel lol gehad.  

De wedstrijd zelf was voor vele kinderen spannend. Sommige zwemmers moesten langere afstanden zwemmen dan gewend en zij moesten ook direct wisselslag zwemmen. Zoals vaak bij nieuwe afstanden waren er een aantal diskwalificaties. Maar dat is ook normaal en alleen maar ontzettend leerzaam. Iedereen heeft ontzettend zijn best gedaan.  

Orca is uiteindelijk 3e geworden. Een prima en verrassende prestatie, als je bedenkt dat we op lang niet elke afstand zwemmers konden inzetten. Leah raakte een dag van te voren nog geblesseerd, waardoor de estafettes ook nog omgezet moesten worden. Het was erg leuk dat ze ook nog kwam aanmoedigen. Er zijn de nodige pr's gesneuveld. Iedereen heeft erg goed zijn best gedaan en de sfeer was erg goed.

De uitslagen van de wedstrijd: 26-11 uitslag.pdf