Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Even voorstellen: Els van Doorn, voorzitter a.i.

Laatst bijgewerkt op dinsdag 07 november 2017

Mijn naam is Els van Doorn en per 1 november ben ik de ad interim voorzitter van het bestuur. Zwem- en waterpolovereniging Orca is voor mij een nieuwe vereniging die ik heb leren kennen door mijn zoontje. Hij is zeven en doet aan waterpolo bij opleidingen en heeft het enorm naar zijn zin.

Samen met mijn man wonen wij in Leeuwarden. Mijn man en ik werken allebei. Hij werkt in een winkel en zelf sta ik voor de klas in het mbo. Lesgeven is een prachtig vak en dat zie ik bij Orca terug in het enthousiasme van de trainers.

Samen met de rest van het bestuur wil ik mij hard maken voor de vereniging binnen Leeuwarden en de zwemwereld. Dit lukt natuurlijk niet zonder de inzet van vrijwilligers. Ik ben blij dat er heel veel vrijwilligers zijn, van trainers tot scheidsrechters, van chauffeurs voor wedstrijden tot coördinatoren. Mocht je zelf ook iets willen doen voor Orca, laat het dan weten aan een van de trainers of coördinatoren. In de komende tijd hoop ik verschillende vrijwilligers te ontmoeten. Daarnaast wil ik op de ledenvergadering eind maart ook u graag ontmoeten.