Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

ORT zwemmers blinken uit tijdens Speedo Fast Water Meet

Laatst bijgewerkt op maandag 17 juli 2017

Tijdens de Speedo Fast Water Meet in Amsterdam, de afsluitende wedstrijd van het indoor zwemseizoen, lieten de zwemmers van Orca’s Regionaal Talentteam uit Leeuwarden zien dat ze nog over de nodige vorm beschikken in het kort bad.

De meest in het oog springende prestatie in het Sloterparkbad was de 59.24 van Josien Wijkhuijs uit Franeker, die daarmee voor het eerst onder de minuut dook op de 100 vlinderslag en de limiet voor het EK eind dit jaar tot op 1.3 sec. benaderde.

Tijdens de finales, die op de korte nummers werden gehouden, waren er ereplaatsen voor de specialisten Josien Wijkhuijs en Silke Huisman uit Arum. Lize Janna de Vries uit Hijum en David Kuipers uit Leeuwarden, die zich de komende weken zullen laten zien tijdens de open water wedstrijden, waren ook bijzonder  goed op dreef in de hoofdstad, met name de Vries verbeterde zich spectaculair. Dat gold ook voor de afscheidnemende Marcel Delfstra uit Dokkum, die tijdens zijn laatste wedstrijd voor het keurkorps van het ORT nog eenmaal liet zien wat voor talent hij in huis heeft.
Kijk hier voor alle uitslagen.

Lees hier een verslag van de wedstrijd uit de Franeker Courant