Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Josien Wijkhuijs bij Mare Nostrum deel 2

Laatst bijgewerkt op woensdag 14 juni 2017

Barcelona 13/14 juni 2017

Persbericht

De tweede stop van de Mare Nostrum bevindt zich in Spanje, Barcelona. Op de eerste dag van het toernooi zwom Josien Wijkhuijs de 50m vrijeslag en de 100 vlinderslag. Op beide afstanden deed ze prima mee, maar helaas net geen finaleplaatsen.

Op de tweede dag startte ze op haar favoriete afstand: de 50 meter vlinderslag. Op deze afstand plaatste de huidige nummer 18 van de Europese ranglijst senioren zich voor de B – finale in een mooie serietijd van 27,2. Deze serietijd is de vierde tijd ooit door Josien gezwommen. In de finale zwom Josien een mooie 26,85 en dat is voor de tweede maal in haar carrière onder de 27.

Josien Wijkhuijs, de zwemster uit Franeker die uitkomt voor zv Orca’s talententeam, zwemt mee in de prestigieuze Mare Nostrum. Een serie wedstrijden waarin de internationale top en subtop tegen elkaar zwemt om zich voor te bereiden op de wereldkampioenschappen in Boedapest deze zomer. Voor Josien Wijkhuijs een prima toernooi om als eerstejaars senior ervaring op te doen. De volgende wedstrijd van de Mare Nostrum is in Canet-en-Roussillon te Frankrijk op 17 en 18 juni 2017.