Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Topteam zwemt 3800 euro bijelkaar bij nachtmarathon KWF

Laatst bijgewerkt op zaterdag 15 april 2017

Vrijdag 7 op zaterdag 8 april ging Team Orca meedoen aan Maartens Marathon in Eindhoven tbv het KWF. Met 14 zwemmers van de C-selectie en 2 waterpoloër hadden we 3800 euro binnengehaald, 2 busjes gesponsord gekregen (Orca en Autobedrijf Burdaard), een doos bananen (Albert Heijn Camminghaburen) en 15 bidons met krachtpoeder (Intersport Luxen Leeuwarden) en natuurlijk 2 chauffeurs.  

De zwemmers: Fleur, Jeffrey, Rick, Lieke, Hellen, Barbara, Janne, Jannine, Anneke, Kyra, Lieke, Stefan, Grietje, Jente en Jordy waren zwaar gemotiveerd om deze uitdaging aan te gaan. Sommigen voor de 2e keer, de meesten voor de 1e keer. Met de nodige steun van Catharina, Martijn, Harry, Christina, Esmeralda en Theo ging het allemaal prima. 

Het evenement was echt heel leuk. Dit jaar waren er in totaal 70 zwemmers en is er 16.000 euro opgehaald door iedereen. Maarten heeft ruim 48 km gezwommen in 12 uur. Een ongelofelijke prestatie! En team Orca heeft 66 kilometer gezwommen gezamenlijk. Ook een hele prestatie! In estafette vorm volgens een schema. Soms samen. soms alleen.  Jeffrey, Barbara en Rick hebben een tijdje met Maarten 'opgezwommen' om hem in tempo te houden. Was erg leuk om te zien!   Zaterdag hebben we dit hele festijn afgesloten met een ontbijtje bij Ikea in Eindhoven. Het was een succes en als teamcaptain/trainer ben ik zeer trots op de zwemmers en begeleiding! Wat een team.... chapeau!!!