Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

30-12-2022 ZV Orca's Oliebollen mixwaterpolotoernooi

Laatst bijgewerkt op zondag 01 januari 2023

Na 3 jaar konden we weer een toernooi organiseren. 2019 was de laatste keer.

2022 een geslaagd toernooi met 90 aanmeldingen, een record aantal deelnemers, maar voor een volgend keer wel het maximum. 8 teams met gemiddeld 11 personen van jong tot oud en deze bestonden uit dames/heren/jeugd/zwem afd./ouders van jeugd, introducees en ook nog een paar ex-Orca leden die er waren. Wie weet kriebelt het weer en komen deze ex-leden weer terug bij de vereniging.

De wedstrijden werden afwisseld gefloten in setjes van 2 door Gerben, Arjen, Dilly en Sieger waarvoor onze dank. Aankondigingen van wedstrijden werden gedaan door Walter en Bauke en de 2e genoemde persoon verzorgde ook elke wedstrijd het laatste minuut signaal. Dit signaal was wel bekend binnen de waterpolo-afdeling.

  

De organisatie werd verzorgd door Frank en Jan. Deze 2 personen regelden de aanmeldingen, team-indeling, de oliebollen, badwater, e.d. Ook hiervoor onze dank.

Dit jaar door de vele inschrijvingen 2 poules (A en B) die uit 4 teams bestonden en tot slot een finale wedstrijd tussen de de winnende teams van elke poule. Het werd Team C tegen Team F en de laatste team trok aan het langste eind. Team F won met 1-3 en werd winnaar van dit toernooi.
De overige uitslagen staan wel op 1 van de foto's.

Na afloop van de wedstrijden was de prijsuitreiking in de kantine van zwembad "De Blauwe Golf", het winnend team met alle daarbij behorende namen werd bekend gemaakt door speaker Bauke. Hij kan het altijd mooi brengen naar de mensen. Er was een leuk presentje en gebak voor team F.

Er werden diverse foto's gemaakt en aantal staan in een fotoAlbum. Klik voor link.

Als er iemand nog meer foto's van het toernooi heeft gemaakt, dan kunnen deze ook in het fotoalbum worden plaatsen. Of heb jezelf al een link voor een fotoalbum, mail of app deze dan naar Jan ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ). Foto's kunnen dan ook worden geplaatst op het Instagram van Orca. (zvorca_leeuwarden)

@JvD