Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Bevlogen heren 4 verdient overwinning en staat in top 3

Laatst bijgewerkt op zondag 02 oktober 2022

Zaterdag 1 oktober was een mooie dag voor H4 en de trouwe supporters. Voor het sterrenteam van H4 was een fantastisch voorprogramma geregeld door de KNVB en KNZB. Eerst had Cambuur op ongekend strijdlustige wijze PSV al met 3-0 verslagen in het Cambuurstadion. Vervolgens was er in de Blauwe Golf een mooi voorprogramma geregeld met eerst Heren 1, 2 en heren 3. Na deze mooie opbouw had H4 de zware taak om het weekend echt positief in te luiden. Hoe anders doet heren 4 dat dan met veel flair, vuur en ijver?

De tegenstander was PWC/De Granaet. Zij hadden hun eerste wedstrijd gewonnen. Slechts door 6 keer te scoren. Dat is natuurlijk niet zo veel. Er moesten kansen liggen voor Orca. Immers 1 keer meer scoren dan de tegenstander levert winst op.

Heren 4 koos bewust voor een systeem met hoge press tot uiteindelijk zeer hoge press. Gedurende de wedstrijd werd die zeer hoge press de tactiek. Op het semi- professionele niveau waarop H4 speelt moeten meerdere systemen ingezet kunnen worden en dat bleek te werken. Aangezien H4 de kans heeft om door te selecteren op talent lagen er nu ook een paar nieuwe talenten in uit de jeugd, ook zij speelden uitstekend mee in de verschillende systemen.

De wedstrijd ging gelijk op. PWC had de ervaring, Orca had het talent en het thuisvoordeel. H4 scoorde eerst maar daarna liet PWC tot twee maal toe zien waartoe het technisch in staat is: hoge doortikballen vlak voor de 2 meter. Waar PWC minder kansen kreeg, scoorden ze toch makkelijker. Orca daarentegen creëerde veel meer kansen dan de tegenstander. Dit werd gedaan door passie en verstand te combineren. Echter waren er wederom veel doelpogingen nodig om tot scoren te komen. Wat dit keer wel heel goed ging: de midvoor. Het mag toch genoemd worden dat Fin minstens 8 doelpunten scoorde. Hij werd goed bediend door de passers. Sowieso was het een teamprestatie waarin taken goed werden uitgevoerd. Uiteindelijk werd in het laatste partje met een full-press de tegenstander verslagen met 11-9. Een fantastische overwinning uit het boekje.

Heren 4 heeft dik verdiend de eerste overwinning bereikt en is inmiddels de top 3 binnengedrongen.