Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Heren 4 vechtend ten onder in epische strijd

Laatst bijgewerkt op zondag 25 september 2022

In het sfeervolle zwem- en recreatiebad It Rak in Sneek ontmoetten de mannen van H4 hun sterke tegenstander die bovenin de zware competitie meedraait. De atmosfeer was haast elektrisch geladen, met name door een uitgelaten publiek dat zich de hele wedstrijd met veel geluid roerde. Hierdoor had H4 met extra zware tegenstand te maken.

H4 werd vertegenwoordigd door doelverdedigers Michiel H. en Anne Durk K. Strijders in het veld waren Collin F., Max T., Marijn V, Jelmer P., Steijn W., Fin V., Joël van de W., Einte D. en Daan K. De coaching was in handen van Joost D.

De selectie bestond uit talentvolle spelers net uit de jeugd, door spelers die al de eerste schreden op het hoogste niveau hebben gemaakt en door de jarenlange ervaring van Michiel. Zaak was dus om spelers goed in het systeem te laten spelen en met name te coachen op consequent de taak vervullen.

De hele wedstrijd ging de strijd gelijk op. De tegenstander koos doorgaans voor de pass op de midvoor. Het duurde kort totdat H4 die situatie onder controle had, met name als het ging om het consequent uitvoeren van de taak. Neptunia kreeg niet veel kansen maar helaas ging er toch af en toe een balletje te veel in. Helaas ontberen we het aan een vaste keeper en onze keepers deden wat ze konden maar daar moeten we toch wat goaltjes door weggeven. We zijn daarom nog op zoek naar een keeper die ervaring heeft op het hoogste niveau, het liefst in het buitenland, iemand die fit is en dus direct inzetbaar.

Aanvallend werd er vrij goed gespeeld in het systeem dat we wilden. Kan de bal naar de midvoor of een andere kansrijke veldspeler: direct doen. Zo niet dan zetten we de aanval op. Ook de man meer situatie werd een paar keer heel netjes uitgespeeld.

Waar het bij H4 aan ontbrak was een goed hard schot of een welgeplaatst schot. De ballen die werden geschoten waren vaak net even te makkelijke prooi voor de ervaren doelverdediger van Neptunia.

Waar het bij H4 niet aan ontbrak was strijdlust. Iedere speler ging vol passie de strijd aan. Duels werden niet geschuwd, er werd goed gezwommen in de contra, verdedigend voerde iedereen met passie z’n taak uit en er werd door niemand gescholden of anderszins vervelend gedaan. Ofterwijl: met deze moedige krijgers is het fijn spelen. Iedereen vecht voor elkaar en voor de eer en glorie van Orca Leeuwarden. Er moet met name worden getraind op het genadeloos afmaken vanaf de 5 meter en daar gaat vast en zeker verbetering optreden.

Al met al een mooie avond waar ondanks het verlies met opgeheven hoofd de arena kon worden verlaten.

@Joost D.