Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Geslaagde Orca Bingo, 2021-05-22

Laatst bijgewerkt op zaterdag 22 mei 2021

Afgelopen zaterdag organiseerden Gerben en  Anneke de Orca-Bingo met technische ondersteuning van Jorn. Vanaf kwart over zeven kon men inloggen via Microsoft Teams en stipt half acht waren de presentatoren  geheel in stijl in beeld (zie foto's). Ongeveer 100 deelnemers deden mee, een kwart van de Orca-leden. Er werd eerst tekst en uitleg gegeven en valse Bingo was natuurlijk een liedje zingen

Iedereen die mee deed heeft 4 kaarten met 4 verschillende kleuren gekregen en per kaart 3x kans. Het begon met de rode kaart , wie als eerste de middelste horizontale lijn had afgestreept moest Bingo roepen en won een mooie Orca Badmuts, daarna de de middelste verticale lijn (dus een +) voor een roze strandbal en tot slot de volle kaart voor een Gift-card van 20,- euro.

Gerben vond het tijd voor 5 minuutjes pauze, mooi tijd voor het pakken van koffie / thee / fris / bier / wijn / nootjes, chips of gewoon een plaspauze. Dit werd na elke volledige kaart herhaald.

De 2e kaart werd de gele. de bovenste horizontale lijn voor een Orca Badmuts, daarna de onderste horizontale lijn erbij en de prijs was een spel en als 3e prijs, voor een volle kaart was wederom een mooie  Giftcard  van 20,- euro.

  

De groene kaart was als derde aan de beurt. Deze keer een verticale lijn van linksboven naar rechtsonder (Orca badmuts), daarna van rechtsboven naar linksonder (een "X") voor de Giftcard en als hoofdprijs voor de volle kaart een waterpolobal. Deze werd bij toeval gewonnen door een waterpololid.

Als laatste de bruine kaart en nu de middelste verticale lijn voor de welbekende badmuts. Voor de letter "T" was een Giftcard beschikbaar en een volle kaart leverde een Speedo zwembril op.

Rond 21.30 uur werd afgesloten. Een geslaagde online-Bingo en voor herhaling vatbaar.

Prijzen o.a. beschikbaar gesteld door Inter Sport Luxen.

Anneke, Gerben en Jorn bedankt.

Klik op deze link voor meer foto's in een album. Als iemand nog meer leuke foto's heeft van de Bingo, mail of app, dan kunnen deze er bij worden geplaatst.

@JvD