Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Poiesz muntenactie 2021

Laatst bijgewerkt op zaterdag 01 mei 2021

Let op !! De laatste week (t/m zondag 11-04) om de sponsormunten voor Orca in te leveren bij de Poiesz in de Wilgenstraat.

 

JEUGD SPONSOR ACTIE 2021!

In het Noorden zijn we niet alleen ‘supergoeie’ schaatsers. We kunnen ook trots zijn op ‘onze’ prestaties in paardrijden, crossen, turnen, judoën, hockeyen, kaatsen en musiceren. En als we even niet de beste zijn..? Nou, dan beleven we altijd nog heel veel plezier in wat we doen. Want muziek, sport en cultuur verbindt, verbroedert en vermaakt. Daarom juist nu superbelangrijk om te steunen via de Jeugd Sponsor Actie.

De 16e Jeugd Sponsor Actie die loopt van 15 februari tot en met 11 april 2021. Zo steun je de clubs en verenigingen:

Van maandag 15 februari tot en met zondag 11 april a.s. krijgt je naast euro’s voordeel 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke € 10,- aan boodschappen (exclusief statiegeld). Ook zijn er talloze extra aanbiedingen waarbij je nog veel meer Jeugd Sponsor Munten ontvangt. Pak dit voordeel en steun tegelijkertijd jouw club of vereniging met Sponsormunten door ze in hun koker te stoppen. Want juist nu hebben ze uw steun hard nodig! 

Let op: Spaar de Jeugd Sponsormunten niet thuis of bij de club op. Maar stop ze direct na ontvangst in de koker van de club of vereniging die u steunt. Dit als voorzorgsmaatregel vanwege de huidige situatie.

Vanaf 15 februari vind je op deze pagina speciale Jeugd Sponsor Aanbiedingen en de tussenstand!

De munten voor Orca kunnen alleen worden ingeleverd bij de Poiesz in Schieringen (Wilgenstraat).

Alvast bedankt, namens het bestuur.