Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Protocol waterpolowedstrijden Zv Orca

Laatst bijgewerkt op vrijdag 05 november 2021

Protocol voor de waterpolowedstrijden van Zv Orca te Leeuwarden.

Corona-protocol vanaf zaterdag 06-11-2021

Na een lange periode waarin sportbeoefening niet of nauwelijks mogelijk was, is dit nu weer toegestaan. Er gelden nog enkele maatregelen.
Deze staat vermeld in het Protocol Verantwoord Zwemmen versie 8.0. De maatregelen uit dit protocol gelden vanaf zaterdag 06 november.

Voor sportspecifieke zaken en mogelijkheden verwijzen wij je door naar de webpagina’s van de verschillende sporttakken en activiteiten. Deze vind je in het menu aan de rechterzijde. Hier vind je ook de veelgestelde vragen. Heb je nog andere vragen of is iets onduidelijk, stel deze aan de betreffende afdeling en wij zullen je zo snel als mogelijk helpen.

Corona-team KNZB

 

De QR-Code check is voor alle spelers/speelsters/ toeschouwers vanaf 18 jr.

Uitzonderingen:

Doordat de CTB-plicht (coronatoegangsbewijs) niet geldt voor vrijwilligers die functioneel aanwezig moeten zijn, zoals trainers, coaches, officials, barvrijwilligers en dergelijke moeten we in staat zijn de sport zonder grote belemmeringen zoveel mogelijk door te laten draaien.


Regels horeca vanaf 25-09-2021

Vanaf a.s. zaterdag 25 september nemen we afscheid van de verplichte 1,5 meter maatregel en is er weer veel meer mogelijk. Hierdoor kan de horeca van de Blauwe Golf weer volledig open. Vanaf deze datum is er in de horeca alleen toegang mogelijk met het coronatoegangsbewijs *  voor iedereen vanaf 13 jaar.

Wat betekent dit voor het bezoek aan het restaurant van de Blauwe Golf?

•iedereen heeft een coronatoegangsbewijs nodig plus legitimatie

•Sluitingstijd blijft 00.00 uur

* Op vertoon van één van de 3 hieronder genoemde coronatoegangsbewijzen verkrijg je toegang tot het restaurant van de Blauwe Golf:

§Vaccinatiebewijs

§Herstelbewijs

§Testbewijs

Met CoronaCheck kunt u deze coronabewijzen laten zien. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u naar de website van de Rijksoverheid:  

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/coronatoegangsbewijs

©JvD