Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Grote Clubactie 2020

Laatst bijgewerkt op woensdag 09 september 2020

GROTE CLUB ACTIE 2O2O Zoals leder jaar doet Zwem- en polovereniging Orca weer mee met de Grote Club actie. Dit is een actie waarbij leden van de vereniging loten verkopen waarmee vele leuke prijzen te winnen zijn. Een lot kost dit jaar € 3,00 en van de opbrengst is 8O% voor onze club. Met de opbrengst van deze actie kunnen wij de activiteiten van onze vereniging ondersteunen.

Op zaterdag 19 september 2020 start de verkoop van de loten voor Grote Clubactie.

Vanwege de veiligheid hebben we gekozen voor het systeem van éénmalige machtiging. Het lotnummer van de kopers wordt vermeld op hun giro/bankafschrift en ze krijgen automatisch berícht als ze een prijs hebben gewonnen. Het is dus niet de bedoeling dat kopers geld gaan betalen en dan later een lot krijgen. ln het boekje rnoeten de kopers die 1 of meerdere loten willen bestellen hun naam, adres {postcode}, rekeningnummer en handtekening zetten. Als er geen adres staat of geen rekeningnummer, dan kan de grote clubactie het geld niet van de rekening afhalen en verdient de club dus ook geen geld. De trekking is op 9 december 2O2O.

Door loten te verkopen verdien je niet alleen geld voor de vereniging maar ook voor jezelf. Als beloning voor je sportieve prestatie doen wij daar nog een schepje bovenop: VOOR ELK LOT DAT JE VERKOOPT KRIJG JE € O.5O! Bijvoorbeeld: verkoop je 10 loten dan verdien je € 5,-- Bij 20 loten verdien je € 10,-, 40 loten € 20,- etc. Dit jaar wordt het geld overgemaakt naar het banknummer dat vermeld staat op onderstaand strookje.

De boekjes kunnen uiterlijk zaterdag 7 november 2020 worden ingeleverd bij de trainers aan het bad! Als je eerder klaar bent, mag je je boekje ook al inleveren.

N.B. Zorg dat de lotenkopers hun gegevens  DUIDELIJK LEESBAAR invullen in het boekje!!  Dus: naam. adres. rekeningnummer en handtekening!

Heel veel succes met de verkoop!!l Alvast bedankt voor je inspanning.

Mede namens het bestuur van Orca Leeuwarden : De activiteiten commissie Orca

poster grote clubactie 2020.pdf

formulier zv orca grote clubactie 2020.pdf