Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Waterpolowedstrijd in De Prinsentuin (De Inktpot)

Laatst bijgewerkt op vrijdag 07 augustus 2020

Donderdagavond 06-08 rond half acht verzamelde iedereen zich voor een wedstrijdje waterpolo. Twee teams die beide bestonden uit dames, heren en jeugd. Een opkomst van ongeveer 20 personen, dat was netjes. De wedstrijd bestond uit 4 periodes en werd afwisselend gefloten door Walter, Sieger en Jan-Mark.

Toeschouwers (aanhang van spelers en veel ander publiek. o.a. van mensen die er lagen met de boten) waren in grote getale aanwezig en langsrijdende fietsers en wandelaars keken ook richting het water of stopten om de wedstrijd te volgen.

  

Het trok genoeg bekijks, aangezien de pers er ook op af kwam. Fotograaf van de Leeuwarder Courant heeft enkele plaatsjes geschoten en Huis aan Huis was er ook. Houdt dus de media de komende dagen in de gaten. (Link naar de artikelen worden wel geplaatst op de Orca-media).

  

 

  

  

  

Het was weer een geslaagde wedstrijd, net zoals voorgaande jaren. Er komt nog een vervolg hierop. Houdt de Orca-website, Instagram, Twitter en groeps-apps goed in de gaten voor de aankondiging.

Er staan meerdere foto's (en originele grote) in het album, klik hier. Als iemand nog meer foto's heeft gemaakt, mail  deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of app, zodat ik deze kan plaatsen op de website (+fotoalbum) of Orca-Instagram.

Bron ©JvD