Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

H5 nog steeds 2 prijzen in bereik

Laatst bijgewerkt op maandag 02 maart 2020

Maandag 24 februari 2020… slechts 3 selectiespelers verschijnen op de training. Is dit het begin van het einde van de beker? Er wordt fanatiek getraind op de contra. Trainer Peter voorziet al wat er gaat gebeuren tijdens de bekerwedstrijd.

Donderdag 27 februari… bijna iedereen is op de training! De training (of eerdere workshop) wordt Gerrit fataal, hij moet later afhaken voor de kwartfinale. Vervanger: Coen.

Zaterdag 29 februari DE BEKERWEDSTRIJD tegen Midden-Drenthe H2. Het team speelt een niveau hoger dan H2.

Met een voltallige selectie betreedt H5 het zwembad. Het team bestaat uit jong talent Steijn, Leonskie, Bryan en AnneDurk, de drie musketiers Arjen, Richard en Coen, aanvoerder Thuur, puinruimer Joost en notaris Marco. Gelukkig mocht ook boomboomBjorn meedoen, na het laten zien van zijn IDkaart en was onvermoeibare SjimpieSjorris toch van de partij. Uitgebreide instructies worden gegeven door Arjen. Er wordt gesproken over de aanval rustig (niet sloom, maar secuur) uitspelen, er wordt gesproken over afsluiten bij de contra.

De eerste periode was aftasten. MD zorgde voor het uitschakelen van de midvoor, waardoor AnneDurk steeds vrij voor de goal kwam op 7/8 meter. Helaas waren de schoten allemaal voor de keeper (die een goede pot speelde). Wel was de formatie van MD compleet verrast door de krachten van Orca. Op de break, wat normaal hun spelletje is, konden ze niks. Met name Joost kreeg het telkens voor elkaar de aanvallers van MD onschadelijke te maken. Ditzelfde was ook met het schieten van afstand, alle ballen waren voor Bryan (behalve het eerste slappe schot waarbij Bryan lag te pitten). Na een goede aanval wist Coen een strafworp te veroorzaken, die Leon netjes binnen schoot.

De rest van de partij weten we niet zo goed meer, aangezien Richard zalf op de uitslag heeft gesmeerd en deze nergens terug te vinden is. 
Enkele hoogtepunten waren de bijna assist van Sjimpie op boomboom (net geen controle voor het verwoestende schot), het cleane verdedigen van Steijn en het constante puinruimen achterin van Joost. Onvermoeibaar, tactisch zeer sterk en harde schoten werd MD uiteindelijk te veel. 

Eindstand 6-9 in het voordeel van Orca. De cupfighters van heren 5 moeten zich voor de volgende wedstrijd weer optimaal voorbereiden tijdens de trainingen. De tegenstander in de halve finale is het gevreesde derde van Orca. Doelpunten: Coen 3x, Arjen 2x, Richard 2x, Leon 1x, AnneDurk 1x.

Bron ©Coen en Joost