Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Waterpolo heren Orca verliezen topper tegen de Robben

Laatst bijgewerkt op maandag 04 november 2019

Afgelopen zaterdag speelden de Leeuwarder formatie van Zv Orca thuis tegen de Robben uit Hilversum. Dit beloofde vooraf een mooie wedstrijd te worden tussen de nummer 3 Orca en de nummer 1 van de competitie de Robben.

In de 1e periode werd snel duidelijk dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Beide teams knalden er vol in en schoten uit de startblokken. Het was Orca dat als 1e wist te scoren. Vervolgens wisselden beide teams goals uit. De periode leek in een gelijk spel te eindigen. Echter 3 seconden voor het einde van de 1e periode wist de Robben de 2-3 te maken.

De 2e periode bleek een kopie van de 1e. Een boeiend schouwspel waarbij beide teams niks voor elkaar onder deden. Beide teams speelden aantrekkelijk waterpolo ondersteund door fysiek geweld. Voor de toeschouwers een heerlijke wedstrijd. Beide teams wisten deze periode 3 maal te scoren. En eindigden halverwege met een 5-6 score.

In de 3e periode wist de Robben het verschil te maken. Orca probeerde in deze periode iets te gehaast langszij te komen. Dit kwam het spel van de Leeuwarders niet ten goede. Waar het de 1e helft rustig bleef. Gingen de heren nu iets teveel forceren. De Robben maakten dankbaar gebruik van de situatie en liepen deze periode uit naar 7-10.

In de laatste periode werd het een waar spektakelstuk. Beide teams speelden geweldig in de defensie. Orca wist als enige deze periode te scoren. Maar kon het opgelopen verschil niet meer goed maken. De Robben wonnen de wedstrijd en behouden de ongeslagen status.

Zv Orca – de Robben  8-10  (Jeroen Wouters 4x, Duncan Jongbloed en Brian den Edel 2x)

Bron ©Timon