Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Waterpolo heren Orca verliezen derby van SGHA

Laatst bijgewerkt op maandag 21 oktober 2019

Afgelopen zaterdag speelden de heren thuis SGHA uit Heerenveen. Beide teams waren tot nu toe ongeslagen in de competitie. De wedstrijd beloofde een spektakel te worden.

Orca begon niet goed aan de wedstrijd. De Leeuwarders keken vrij snel tegen een 1-3 achterstand aan. Orca herpakte zich en wist de score in de 1e periode om te draaien naar een 5-3 voorsprong.

  

In de 2e periode nam SGHA het heft in handen. De voorsprong van 2 goals voor Orca werd omgezet in een voorsprong van 2 goals voor SGHA. Orca ging in deze periode veel te slordig om met de geboden kansen. En gaf verdedigend teveel ruimte weg.

In de 3e periode herpakte Orca zich wat. Kansen werden gecreëerd. Echter de Leeuwarder formatie ging niet effectief genoeg om met de mogelijkheden. Eind 3e periode werd de ultieme kans om gelijk te komen gemist. Hierdoor keken de Leeuwarders tegen een 9-10 achterstand aan.

In de 4e periode bleef het spelbeeld gelijk. Beide teams waren zeer aan elkaar gewaagd. Maar de Leeuwarders verzilverden de kansen niet. En lieten de keeper van SGHA de heldenrol pakken door een 3e penalty te stoppen. In de 4e periode probeerde Orca van alles, maar kwam op het eind wat stootkracht te kort. Hierdoor wist SGHA er met de winst vandoor te gaan. Eindstand 9-11.

Zv Orca – SGHA 9-11  (Frank Pol 4x, Duncan Jongbloed 2x, Niek Wassenaar, Oliver Galijas en Mark Streelman 1x)

Bron ©Timon

Meer foto's, klik op de link.