Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Waterpolo Dames Orca nog steeds ongeslagen aan kop na een zeer ruime overwinning

Laatst bijgewerkt op zondag 20 oktober 2019

De wedstrijd van deze zaterdag viel in de herfstvakantie, waardoor er veel speelsters afwezig waren. Enthousiaste oud-dames 1 speelsters vielen hiervoor in. Bekend was dat de tegenstander, het tweede team van de studenten uit Groningen, niet de sterkste van deze competitie is, maar dat het niveau zo groot zou zijn, was ook niet verwacht.

Na de eerste periode van 5 minuten stond er al 7-0 op het scorebord. Met doelpunten van Esmee Verhoef, Nienke Postma en de teruggekeerde Freya Holwerda. De tweede periode ging dit zonder oponthoud verder, 14-0. Waarin ook de jeugdspeelster Heleen Witteveen tweemaal scoorde. De dames van de Walvisch konden geen tegenstand bieden.

  

Halverwege de derde periode kon er voor het eerst tegen gescoord worden door de bezoeksters, maar hier bleef het bij. Zelfs een strafworp werd niet benut en gestopt door Annie Tjerkstra, die keepster Nadine Smits verving. In de laatste periode was de uitslag op het scorebord 25-1.

Er is nu een vrij weekend en de eerstvolgende wedstrijd zal op 2 november zijn, thuis in de Blauwe Golf om 18.00, in dit geval tegen de nummer twee van de competitie, Esta dames 2 uit Emmen.

Doelpunten: Nienke Postma 9, Esmee Verhoef 3, Jaike Gruppen 3, Heleen Witteveen 3, Freya Holwerda  2 Greetje Timmer 2, Jeannette Smits 2,  Adrianne Hoeksema 1, Keepster Annie Tjerkstra.

Bron ©Wilma

Foto's, klik hier