Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Heren 5 wordt derde in zware competitie

Laatst bijgewerkt op zondag 07 april 2019

Zaterdagavond kwart over 6 vertrok H5 goed gemutst naar Franeker om het laatste duel van dit seizoen uit te vechten. Ditmaal tegen de nummer 2, een sterk team dat kans maakt op promotie.

Heren 5 had zich versterkt Jente, ook met Gerrit die net terug kwam uit een periode van ziek zijn, en helaas: Richard werd tijdens het eerste partje al te ziek om verder te spelen. Heren 5 miste Wim (uitgeleend aan H2) ook Bryan lag niet op de goal, deze taak werd manmoedig door Björn overgenomen. Tijdens de wedstrijd werd hij flink onder vuur genomen en hij gaf alles voor zijn club om de schoten te pareren.

Over keepers gesproken: Franeker had een zeer sterke keeper liggen die vrijwel alle schoten en drukballen pakte.

De tegenstander ontpopte zich direct als eentje waar je een beetje van schrikt: binnen enkele momenten lag de bal al 3x in het net van Orca. Franker begon veel assertiever, meer energie, snelheid en kracht. Orca liep hier de hele wedstrijd achteraan. Toch… langzamerhand begon Orca zich meer en meer in de wedstrijd te vechten (vechten voor je club!!!). Dit resulteerde echter niet in voldoende doelpunten, immer de keeper van Franeker pakte vrijwel alles.

De wedstrijd bleef wel vermakelijk met veel energie er in. Voor de toeschouwer een prima entertainment, een wedstrijd die helaas terecht door Orca werd verloren. Met het gemis aan scorend vermogen en een zeer sterke keeper was het te moeilijk voor Orca om te kunnen winnen.

Terugkijkend op het seizoen kan gesteld worden dat Heren 5 een plezierig team is om te spelen: er wordt tamelijk veel getraind, de spelers komen veel opdagen bij zowel uit- als thuiswedstrijden, het publiek is vaak aan de kant van Orca. De spelers hebben allemaal hun eigen X-factor of cult status binnen de club. Het is een team dat voor elkaar door het vuur gaat onder alle omstandigheden. H5 trekt veel wedstrijden naar zich toe en wint veel. En dat is niet niks op het hoge niveau waarop wordt gespeeld. Volgend jaar mag er weer het een en ander van dit team worden verwacht. Voor nu: u , trouw lezerspubliek: bedankt voor het mee lezen, uw betrokkenheid en ondersteuning aan dit team, zowel geestelijk als fysiek.

Ook volgend jaar is het weer VECHTEN VOOR JE CLUB en GA STAAN ALS JE VOOR ORCA BENT.

@Joost