Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Orca H2 weer 3 punten

Laatst bijgewerkt op maandag 11 februari 2019

Afgelopen weekend stond Dokkum op het programma. De Granaet H1 is een middenmoter, waar Orca mee draait in de bovenste regio van de competitie. Door afwezigheid van enkele spelers en onze keeper Bryan, waren Heero, Niels en Frans-Jan opgeroepen.

Muziek op de achtergrond, een bal die tijdens het opzwemmen in het midden ligt en een scherpe tafel, het leek wel eredivisie. Het enige verschil was dat er 16 (elk team 8) man in het water in plaats van de gebruikelijke 24 of meer. Coen (precies op tijd) en Rik (net te laat door het te vroeg starten van de wedstrijd) kwamen gelukkig nog binnen. De rede dat Dokkum er zo weinig had, was de afwezigheid van hun twee midvoors en de keeper.

De eerste periode begon rommelig. Wacht, opnieuw: De hele wedstrijd was heel rommelig. Passes kwamen niet goed aan, de bal werd te vaak verspeeld of te gehaast maar ergens heen gegooid en laten we helemaal niet beginnen over het afmaken. De schamele kansen van de tegenpartij werden goed gepakt door Frans-Jan en de verdediging lag verder prima. Enkele miscommunicaties werden wel gelijk afgestraft, een punt om scherp op te blijven.

Meile opende de score, waarna Dokkum twee maal een manmeer uitspeelde. Coen kon de score nog rechttrekken, waarna Zino zijn tweede U20 binnen haalde. Deze wedstrijd was sowieso een boel uitsluitingen (12 van Orca en 4 van Dokkum) en of deze allemaal terecht waren, laten we in het midden.

De tweede periode kon Dokkum uitlopen naar 4-2. Vlak voor het einde konden Niels en Lucas zorgen voor de gelijke stand: 4-4. De derde periode rechtte Orca de rug en wist Dokkum niks meer te doen. Helaas werden er voorin te weinig kansen uitgespeeld en scoorden alleen Zino en Rik: 4-6. De laatste periode werd het nog onnodig spannend door veel uitsluitingen waaronder de derde voor Coen. 5-6, 5-7, 6-7. Ondanks dat Orca sterker was, wist het niet uit te lopen tot de laatste minuut waar Lucas en Niels nog wisten te scoren. Uitslag: 6-9.

Gastspelers Frans-Jan, Heero, Niels en coach Walter bedankt. Volgende week speelt Orca H2 een thuiswedstrijd tegen Aqua, wat een spannende pot belooft te worden! Komt u allen.

Doelpunten: Lucas (2x), Niels (2x), Meile (2x), Coen (1x), Rik (1x), Zino (1x).

Bron ©Coen