Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

De Heeren 4 trein dendert door

Laatst bijgewerkt op maandag 04 februari 2019

Na de verrassende thuiszege tegen koploper Midden-Drenthe H2 en een excellente uitoverwinning op de heren van SG Middelse/Skelp H2, moest H4 afgelopen zaterdag in Drachten aantreden tegen een op papier ‘makkelijke tegenstander’, DraGor H4.

Tot op het laatst aan toe stroomden de afzeggingen binnen waardoor het voor teamcaptain/manager Brian een hele toer was om genoeg spelers/auto’s te regelen. Gelukkig hebben Walter en Ciska in het verleden goed hun best gedaan waardoor H4 nummer 27, 28 en 29 kon toevoegen aan het imposante lijstje van spelers die dit seizoen in H4 hebben gespeeld.

Dan de wedstrijd, daar kunnen we kort over zijn. De zoneverdediging onder leiding van Jelle stond als een huis waardoor DraGor nauwelijks gevaarlijk kon worden. Kwamen ze er dan toch nog doorheen, dan lag Bryan, tot wanhoop van DraGor, steevast in de weg. Max bestreed de hele linker- of rechtervleugel als een aanvallend ingestelde back. De ervaren rotten Walter, Michiel en Hans zwommen geen meter te veel maar lagen over het algemeen tactisch goed in de weg. Oosterling Jooooooost en Jesse zwommen vele vuile meters waardoor er veel ruimte vrijkwam voor Meile, Jente en Arjen die daar dan ook gretig gebruik van maakten.

Eindstand: 2-15

Periodestanden: (0-3 0-5 1-3 1-4)

Doelpunten: De Vries 9, De Rest 6

P’s: 0

Volgende wedstrijd zondag 10 februari om 17:30 in De Blauwe Golf tegen een andere laagvlieger, Bolsward H2.

Bron ©APK