Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Zaterdag 15 december: DraGor 3 - Orca 3.

Laatst bijgewerkt op zondag 16 december 2018

Na twee zwakke tegenstanders, waarvan Orca dik had gewonnen, stond DraGor 3 op het programma in de laatste wedstrijd van 2018. Een dubbele wedstrijd voor zowel de beker als de competitie. DraGor zou best wel eens wat meer weerstand kunnen bieden, daarom speelde Orca met Steijn, Marcel en Gerrit naast de vaste kern van H3.

Orca begon in de eerste periode sterk en nam meteen een mooie voorsprong van 5-2, met doelpunten van 2 * Ralph, 2 * Marcel en 1 van Henk. En ook een eerste U20, de eer was aan Teun (high score met al 8 keer een U20 in de competitie tot zover).

De tweede periode begon ook goed met een doelpunt van Steijn (6-2), maar toen begon het gepruts waar Orca H3 wel vaker last van heeft. DraGor scoorde drie keer (6-5). Ralph kreeg een U20 (praten tegen scheids) en Teun kreeg nog twee U20's waardoor hij niet meer verder mocht.

Dan de derde periode maar weer geconcentreerd en goed spelen was het advies. Jan pakte zijn doelpuntje, wat weer lucht gaf in de wedstrijd (7-5). Echter door een U20 van Henk (ook praten tegen de scheids) scoorde DraGor de aansluittreffer (7-6).

De vierde periode scoorde DraGor meteen met het derde boog balletje van grote afstand in het uiterste hoekje (7-7). Ralph scoorde met een mooi afstandsschot, maar DraGor maakte meteen gelijk. Vervolgens veroorzaakte Theo een strafworp voor DraGor die FransJan goed wist te stoppen, uit de contra scoorde Steijn de 9-8 voor Orca! Marcel maakte nog de 10-8 en in de laatste minuut scoorde DraGor nog de 10-9 wat de eindstand werd. 

Orca heeft gewonnen in een lastige wedstrijd! Hierdoor blijft Orca op 3 punten achterstand van koploper Midden-Drenthe H1.Laat dat nu de eerst volgende wedstrijd zijn op 19 januari 2019 om 20:30 uur in de Blauwe Golf. Orca zal dan wel beter moeten spelen dan tegen DraGor, trainen is wel handig en verstandig!!!

Bron ©Theo