Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Waterpolo heren Orca verliezen van de koploper

Laatst bijgewerkt op zondag 09 december 2018

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Orca thuis tegen Livo uit Aalten (Lichtenvoorde.) In de laatste wedstrijd van het kalenderjaar kwam de koploper op bezoek.

Orca vast besloten de bezoekers het leven zuur te maken, begon goed aan de wedstrijd. Vanaf het begin zat de Leeuwarder formatie goed in de wedstrijd. En nam het brutaal de voorsprong. Livo een fysiek zeer sterke ploeg knokte zich weer terug in de wedstrijd en wist de stand gelijk te trekken. De wedstrijd golfde op en neer en beide teams gaven elkaar in de 1e periode geen duimbreed toe. Aan het eind van de 1e periode was het toch Orca dat de 3-2 wist aan te tekenen en met een voorsprong ging rusten.

In de 2e periode probeerde Livo orde op zaken te stellen. Vooral uit de manmeer waren de bezoekers zeer gevaarlijk. Livo boog in deze periode de 3-2 om naar 3-5.

In de 3e periode wist Orca de rug te rechten en bleef goed spelen en hard werken. Dit resulteerde in de 5-5. In een spannende wedstrijd bleven beide teams aan elkaar gewaagd. In de slot seconden van de 3e periode wist Livo echter wel het gaatje te slaan. In 1 van de laatste aanvallen maakte Livo de 6-8.

In de laatste periode was de pijp leeg voor de Leeuwarder formatie. Livo wist de wedstrijd op slot te gooien en de wedstrijd goed uit te spelen. De uitslag werd wat geflatteerd 6-12. Tot drie kwart van de wedstrijd gingen de Leeuwarders goed mee met de koploper. Men moest echter in de laatste periode het hoofd toch buigen.

Zv Orca – Livo 6-12 (Brian den Edel 3x, Jeroen Wouters, Daniël Swart en Duncan Jongbloed 1x)

Bron ©Timon