Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Waterpolo heren Orca verliezen in Twente

Laatst bijgewerkt op zondag 02 december 2018

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Orca in Hengelo tegen WS Twente. Waar Orca zich in de middenmoot heeft gesetteld, doet WS Twente volop mee om het kampioenschap.

In het schitterende nieuwe bad in Hengelo begonnen de Leeuwarder heren slap aan de wedstrijd. Onder de indruk van het bad of de tegenstander? Dat blijft de vraag. De Orca heren liepen echter vanaf het 1e fluitsignaal achter de feiten aan. Alles waar vooraf op gehamerd was, was ver te zoeken. Mak lieten de Leeuwarders WS Twente deze periode uitlopen naar 5-2.

In de 2e periode probeerde Orca zijn rug te rechten. Men kwam terug naar 6-5 en had de mogelijkheid om er een goede wedstrijd van te maken. Domme fouten in de defensie gaven de goals op een presenteerblaadje. Hierdoor wist WS Twente halverwege de stand naar 8-5 te brengen.

In de 3e periode verzaakte de Leeuwarder formatie. WS Twente werd geen strobreed in de weggelegd. In deze periode werden de Orca heren mede door eigen falen overlopen. WS Twente kon naar hartenlust scoren en liep uit naar 14-7.

De 4e periode was er 1 voor de statistieken. De wedstrijd was gespeeld. WS Twente scoorde nog 3x en wist Orca een zware nederlaag toe te brengen. Eindstand 17-7. Volgende week wacht in Leeuwarden de koploper Livo uit Lichtenvoorde. Voor de Orca heren een goede mogelijkheid om veerkracht te tonen en met een goed gevoel de winterstop in te gaan.

WS Twente – Zv Orca 17-7 (Jeroen Wouters 2x Brian den Edel, Mark Streelman, Niek Wassenaar, Daniël Swart en Zino Holwerda 1x)

Bron ©Timon