Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Orca heren 2 strijdend ten onder

Laatst bijgewerkt op maandag 26 november 2018

Was het onderschatting, was het de conditie, was het de afstand of lag het aan de tegenstander? De punten kregen we niet mee naar Leeuwarden, zoals wel van te voren verwacht. Met Walvisch op een 9e plek en Orca op een 2e plek hadden de punten mee gemoeten, maar helaas.

De wedstrijd in statistieken: 11 doelpunten, 4 uitsluitingen en 3 time-outs. Als je hier naar kijkt, zal je denken dat er weinig gebeurde. In tegenstelling gebeurde er heel veel, maar de scheidsrechters lieten veel doorgaan. IJzeren Leo en beul Dennis (die van Neptunia) lieten veel gebeuren, waardoor het een zwemwedstrijd werd. Van beiden kanten werd er goed verdedigd en kregen de aanvallers weinig ruimte. Counteren lukte niet, qua conditie waren we erg aan elkaar gewaagd. Met de vele wissels van Walvisch moest Orca zelfs oppassen niet overzwommen te worden.

Het eerste partje begint stroef. Een slordige opening van Orca zorgde voor veel onrust. Walvisch komt zelfs voor met 1-0. Thijs denkt aan het einde van het partje eens midvoor te gaan liggen, krijgt een overtreding mee en schiet deze er in: 1-1. Het tweede partje moet met meer rust gespeeld worden. Dit gebeurde niet en er werd van beide kanten niet gescoord en geen uitsluitingen veroorzaakt. Het derde partje dan met meer rust spelen, wat direct zorgde voor de 1-2 van Rik. Door een schot van Walvisch tegen de hand van Coen staat het snel weer 2-2. Gelukkig schiet Lucas daarna een man meer in het doel.

Het vierde partje gaat het over en weer, met fouten aan beiden kanten. Kevin scoort, Walvisch scoort, Rik scoort, Walvisch scoort, Walvisch scoort, Walvisch scoort. In de laatste minuten gaat het mis. Orca schiet de kansen op de lat of op de paal en Walvisch schiet twee keer van 8 meter onderkant lat en wint daarmee de wedstrijd. Aan strijd heeft het zeker niet gelegen, ditmaal was het gewoon pech. Wat bij ons niet lukte, lukte bij Walvisch wel. Thuis een revanche en hopelijk weer zo’n leuke pot!

Doelpunten: Rik (2), Thijs (1), Lucas (1), Kevin (1).

Bron ©Coen