Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

H5 boekt makkelijke zege tegen Bolsward 2

Laatst bijgewerkt op zondag 25 november 2018

Orca H5 was met een stevige selectie afgereisd naar het altijd mooie Bolsward. Op voorhand mocht louter een overwinning worden verwacht door de mannen van H5. Immers de tegenstander was, hoe kan het ook anders - met nul punten uit 5 wedstrijden - de hekkensluiter van de competitie. Bolsward mocht enige hoop hebben, vorige week speelden zijn een wedstrijd die met 1 doelpunt verschil werd verloren. Maar helaas voor de tegenstander: de wedstrijd werd door H5 onder aanvoering van Arthur niet onderschat en er werd met energie gespeeld: zwemmen, passes geven, acties maken: dit liep allemaal prima. Uiteraard werden er ook fouten gemaakt in de passing en zeker ook in de afronding maar met een eindstand van 20-4 weet de lezer dat H5 een uitstekende prestatie heeft geleverd. Het team hield zich goed aan de afspraken en de overwinning was haast klinisch te noemen. Er op en er over. Mooi detail was dat onze eigen Peter een van de scheidsrechters was en dat Wim tegen veel oud Bolsward medespelers aan het spelen was.

Het Heren 5 was nog een weg aan het zoeken naar waar het zou moeten staan, en dat is nog steeds zo. Immers de eerste wedstrijd was tegen de nummer 1, de tweede wedstrijd was een onderonsje met H4 waarbij veel gastspelers het lastig maakten om een goede inschatting te maken van de werkelijke verhoudingen. En ook na deze wedstrijd tegen de hekkensluiter maakt het nog niet makkelijk om de positie te bepalen. Inmiddels begeeft H5 zich met drie wedstrijden toch naar de middenmoot van de competitie en daar wacht een hele interessante tegenstander op H5. Volgende week wacht de pittige thuiswedstrijd tegen de nummer 3: FZC ‘54  H1 het selectieteam van Franeker. De waterpolo bakermat van onze Björn. Deze wedstrijd gaat om de positie vlak onder de top en de winnaar van deze wedstrijd kan het de top 2 nog wel eens moeilijk gaan maken.

Het laatste was H5 nu moet doen is met een zwakke selectie aankomen in de veronderstelling dat nu alles makkelijk gewonnen kan worden. In tegendeel: dit wordt de spannendste wedstrijd voor H5 tot nu toe. Een prachtig vooruitzicht voor het trouwe Orca publiek natuurlijk.

Bron ©Joost