Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Waterpolo heren Orca laten het in de slotfase liggen.

Laatst bijgewerkt op zondag 14 oktober 2018

Afgelopen zaterdag speelde Orca Heren 1 tegen de gasten uit Vriezenveen. VZPC al jaren een sterke ploeg uit de 2e klasse was tot op dat moment nog ongeslagen.

Orca begon goed aan de wedstrijd. In de 1e helft van de periode wist het VZPC volledig te verrassen en waren de Leeuwarders heer en meester. Met het goede verdedigend spel van Orca wist de aanval van VZPC geen raad. Aanvallend lieten de Leeuwarders ook uitstekend spel zien. Orca liep brutaal uit naar 3-0. Door 2 onoplettendheden wisten de gasten toch weer terug te komen naar 3-2.

In de 2e periode bleef het spelbeeld gelijk. Tactisch lag Orca uitstekend te spelen. Er was geen doorkomen aan voor VZPC. Orca liep in deze periode uit naar 5-3.

In de 3e periode gooide VZPC het roer om. De tactische aanpassing was voor de Leeuwarder heren moeilijk te doorbreken. Orca wist deze periode niet te scoren. De gasten wisten hierdoor terug te komen naar 5-5.

In de 4e periode zou het beslist moeten worden. Het was Orca die als 1e het net wist te vinden. Hierna nam VZPC het heft in handen en liep uit naar 6-8. Orca wist de defensie van VZPC niet te slechten en strandde vaak tegen de zone. De 7-8 kwam te laat om nog een punt uit de wedstrijd te halen. Eindstand 7-8 in het voordeel van VZPC.

Orca – VZPC 7-8  (Brian den Edel 3x, Duncan Jongbloed 2x, Frank Pol en Daniël Swart 1x)

Bron ©Timon