Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Waterpolo heren Orca komen te kort in Zwolle

Laatst bijgewerkt op zondag 07 oktober 2018

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Orca in Zwolle tegen Swol 1894. Op voorhand voor Orca een lastige wedstrijd. Swol mag gerekend worden tot 1 van de favorieten in de competitie.

Orca begon goed aan de wedstrijd. Met veel strijd werd Swol in de opening beteugeld. De Leeuwarder heren wisten brutaal een aantal goede kansen te creëren. Swol wist dit te pareren met een goal. Echter Orca sloeg meteen terug en pakte zelfs de leiding. Vanuit overtal situaties wist Swol vlak voor het einde van de wedstrijd het heft in handen te nemen en de periode af te sluiten met de minimale voorsprong van 3-2.

In de 2e periode draaide Swol de duimschroeven aan. Orca was zeer ongelukkig in de afronding en had moeite het eigen spel te spelen. Domme fouten werden in deze periode genadeloos afgestraft. Swol liep uit naar 7-3 halverwege.

In de 3e en 4e periode wisten de Leeuwarders zich iets te herpakken. Aanvallend was het nog steeds te gehaast. Hierdoor werd het meer een zwemwedstrijd dan een waterpolo wedstrijd. Verdedigend kwamen de Leeuwarders beter in hun spel. Beide teams wisten een aantal keer te scoren. Dit leverde het eindresultaat van 11-6 in het voordeel van Swol op.

Swol 1894 – Orca 11-6  (Niek Wassenaar en Frank Pol 2x, Brian den Edel en Daniël Swart 1x )

Bron ©Timon