Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

De week van de scheidsrechter

Laatst bijgewerkt op zondag 07 oktober 2018

Beste waterpoloër,

Vandaag begint de week van de scheidsrechter. De week van de scheidsrechter is bij uitstek het moment voor sporters om de scheidsrechters langs de badrand in het zonnetje te zetten. Op social media wordt dit gedaan met #Scheidsbedankt !
 

https://www.youtube.com/watch?v=9vv8Ch9GCAY&mc_cid=96f06e9e47&mc_eid=[UNIQID]

#Scheidsbedankt!

De KNZB heeft het bovenstaande filmpje gemaakt. Plaats het op al jouw social media kanalen en deel het met zo veel mogelijk mensen. Zo kunnen we de "Week van de Scheidsrechter" bij een zo groot mogelijke groep onder de aandacht brengen, maar belangrijker; zo kunnen we alle sporters wijzen op het belang van de scheidsrechters voor de sport.

 

** In het zonnetje
------------------------------------------------------------
Eigenlijk verdienen alle scheidsrechters het om in het zonnetje gezet te worden. Vandaar ook de 'Week van de Scheidsrechter'. Hopelijk worden de scheidsrechters in deze week extra in het zonnetje gezet door jullie. Iedereen zal dat op zijn of haar eigen manier doen. Deze week van de scheidsrechters is speciaal, maar iedere week verdient de scheidsrechter het om in het zonnetje gezet te worden!

 

** Bedankje
------------------------------------------------------------
Laat zien dat jullie je scheidsrechters waarderen door een foto op social media te plaatsen met jullie bedankje voor hen met  #Scheidsbedankt !

 

Daar draait het uiteindelijk allemaal om.

https://www.facebook.com/knzb.nl?mc_cid=96f06e9e47&mc_eid=[UNIQID]

https://www.linkedin.com/company/koninklijke-nederlandse-zwembond?mc_cid=96f06e9e47&mc_eid=[UNIQID]