Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Talententeam heren 2 wint eerste wedstrijd

Laatst bijgewerkt op zondag 30 september 2018

De eerste wedstrijd van het seizoen: spanning, sensatie en vooral veel appjes in de groepsapp. Aanvoerder Kevin had het er maar druk mee, ondanks dat toch 12 man op papier.

Eerst een kort voorstelrondje van het nieuwe samengestelde talententeam. Het team bestaat uit een aantal aanstormende talenten: zeemeermin Bauke Beert, lange-arm Gerben, verse papa Rik the beast, teammanager-heren-1 Niels en de stervende zwaan Coen; een aantal solide mannen: krachtpatser Maarten, student Zino, over-de-lat Kevin en onvermoeibare Thijs; en een aantal oud gedienden: altijd-op-tijd  Bryan, pijlsnelle Jesse, pain-in-the-ass Meile en Lucas de beuker (die ergens dit jaar zijn rentree gaat maken). Dit onder leiding van de altijd rustige coach Timon Boersma.

Terug naar zaterdagavond 18:15, GZVW1 thuis. Het startsignaal gaat en Thijs heeft de bal al in zijn handen. Na een aftastend begin was het Gerben die als eerste (en zeker niet de laatste keer) het net vond. Coen werd hierna naar de hoek gestuurd waaruit niet gescoord werd door de tegenstander, maar uit de counter wel door Gerben. Afstandschot van de tegenstander: 2-1.  Een man-meer voor Orca en een snel 1-2tje scoorde Maarten de 3-1, waarna Bauke B. de ruime voorsprong maakte: 4-1.

Prima eerste periode volgens de coach, achterin lag het mooi dicht en nu voorin de kansen wat afmaken (dit was trouwens na elk partje het commentaar van de coach). De rest van de wedstrijd volgt eigenlijk dezelfde weg als het eerste partje. Het scoreverloop: eind 2e partje 7-2, eind 3e partje 10-4. Einde wedstrijd 13-4.

Een solide overwinning met een hele boel positieve feedback en een enkele kritische noot voor de volgende wedstrijd. Deze is 13 oktober thuis tegen de Granaet om 19:15. Dank aan het publiek en gastspeler Sasker, die hopelijk vaker mee wilt!

Doelpunten: Gerben (4x), Rik (3x), Maarten (2x), Bauke (1x), Zino (1x), Coen (1x), Kevin (1x).

Bron ©Coen