Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Waterpolo heren Orca pakken de dubbel over Sneek.

Laatst bijgewerkt op zondag 11 maart 2018

Afgelopen zaterdag stond de rematch tegen Neptunia uit Sneek op het programma. Waar Orca vorige week een gevoelige tik kreeg te verduren, stond nummer 4 in de competitie op het programma. De heren uit Sneek beschikken over veel kwaliteiten en zijn een zeer geduchte tegenstander.

In de 1e periode schoot Orca uit de startblokken. Met een geweldig hoog tempo in de aanval liet het Neptunia alle hoeken van het veld zien. Basis was de goede defensie die een platform legde voor super snelle counter aanvallen. Orca wist 4-0 voor te komen. In de slot seconden van de 1e periode wist Neptunia iets terug te doen en de periodestand op 4-1 te brengen.

In de 2e periode was Orca even helemaal de weg kwijt. Op een onbegrijpelijke manier liet het Neptunia terug komen in de wedstrijd. Slecht verdedigen en slordige passes leiden 1 van de slechtste periodes van dit seizoen in. De Leeuwarder heren moesten lijdzaam toe kijken hoe de Sneker heren terug kwamen tot 4-3.

Na een pittig gesprek halverwege wisten de Orca heren weer tot een goed niveau te komen. De verdediging stond als een huis. En doordat de Leeuwarders veel energie in de aanval legden, kon Neptunia weinig meer dan achter Orca aanzwemmen. Orca liep in deze periode uit tot 9-4.

In de 4e periode bleven de Orca heren domineren. Helaas waren de heren niet scherp meer in de afronding. Waardoor Neptunia een pak slaag bespaard bleef. Orca speelde de wedstrijd gedecideerd uit en wint voor de 2e maal de streekderby. Eindstand 11-5 in het voordeel van Orca.

Zv Orca – Neptunia  11-5 (Daniël Swart en Brian den Edel 3x, Jeroen Wouters 2x, Frank Pol, Duncan Jongbloed en Jort Kramer 1x)

Bron ©Timon