Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Middelsé-Skelp (SG) H2 tegen Orca H2

Laatst bijgewerkt op dinsdag 20 februari 2018

Op een mooie zaterdagavond omstreeks 17:45 vertrok het Orca team richting onze verre buren in Stiens. Het was wel even 15 minuten rijden, maar daar was 't team wel op voorbereid. Aangekomen in het zwembad werden er al snel wat plagerijtjes tussen de teams uitgewisseld.  Vervolgens sprak Coach Arjan wijze woorden, druk zetten over het hele veld dan geven we ze geen kans.

Zodra het eerste partje begon, begrepen de Orca heren waarom ze moesten pressen. Stiens wist vrij snel 't goal te vinden in dit partje. Toch konden de Orcanezen genoeg terug doen om dit partje onze kant op te trekken. Ballen vlogen over de hele en werden vrij simpel afgemaakt. Orca zocht gretig op een goede voorsprong.

 

Het tweede partje brak aan en Orca telde de winst al als zijnde binnen. Dit partje werd er ontzettend veel gemist. Scherpte leek te ontbreken of was het toch de moeheid? Maar ook dit partje wist Orca naar zich toe te trekken. Al gaf dit Middelsé wel de kans om een keer te scoren.

 

Het 3de partje begon met de aanwijzingen van de coach (Ja toen zat hij nog op de bank), nu vol in de press en afmaken die kansen. Nog geen minuut later wist een mannetje van Stiens het net te treffen vanaf 15 meter. Een snoeihard schot bleek voor Orca toch een verrassing. Aan de andere kant viel een 5 meter voor Orca. Ronny bood zich knap aan, maar helaas schoot hij mis. Dit partje ging wat over en weer, maar Orca wist ook dit partje weer te winnen.

 

Het 4de partje was bijna uitzwemmen. Orca counterde de aanvallen eruit en dit resulteerde in een mooie winst. Rare dingetjes in dit partje waren: Guido sprintte vanaf 5 meter eigen helft en scoorde. Ronny miste nog een strafworp. Frans Jan kon goed de lange ballen geven.

 

Eindstand: 6-22

 

Verdere opmerkingen die zeker niet mochten onderbreken aan dit verslag:

- Kevin heeft geleerd om zijn man heen te draaien.

- De scheidsrechters waren top

- De coach verdween soms zomaar van de bank (moest die poepen?)

- Gerben was onzichtbaar (sorry stond in whatsapp)

- Niels kwam niet opdagen (sorry stond in whatsapp)

 

Al met al een mooie avond voor Orca die zich nu al als kampioen mag kronen.

Leuk weetje: voor sommige spelers was het al de 5de keer op rij dat ze kampioen werden! Wat een toppers!

 

 

Bron ©Guido