Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Waterpolo heren Orca walst over tegenstander heen.

Laatst bijgewerkt op zondag 18 februari 2018

Afgelopen vrijdagavond speelde Orca thuis de inhaalwedstrijd tegen Aqua’68. Op voorhand een lastige opgave voor de bezoekers uit Assen. Het betrof hier de wedstrijd tussen de koploper en de hekkensluiter.

Zoals verwacht was de wedstrijd na de 1e periode al gestreden. Aqua’68 was geen partij voor de Leeuwarder heren. Die te snel, te sterk en over veel meer techniek beschikken. Orca liep al snel uit tot 8-1 na 1 periode.

De 2e periode gaf hetzelfde beeld. Orca was veel beter en liep met groot gemak uit tot 15-2.

In de 3e periode werd het groot aantal goals de keeper van Aqua’68 te veel. In plaats van zijn verdediging aan te sporen, uitte hij zijn frustraties naar de scheidsrechters. De keeper mocht daardoor vervroegd douchen. De Leeuwarder heren bleven rustig doorgaan waar het de hele wedstrijd al mee bezig was. De vele acties en counters leidden tot goals. Hierdoor werd de eenzijdige wedstrijd het aanzien waard voor het publiek. Na 3 perioden had Orca de voorsprong vergroot naar 21-2.

In de 4e periode verzuimde Orca om de score nog veel hoger te maken. Gemakzucht werd meester van de Leeuwarder equipe. Er werd iets te nonchalant met de kansen omgesprongen. Dit zorgde voor een eindstand van 25-5 in het voordeel van Orca.

Zv Orca – Aqua’68 (Brian den Edel en Frank Pol 5x, Duncan Jongbloed en Daniël Swart 4x, Maarten Mostert 3x, Jort Kramer 2x, Meile de Vries en Zino Holwerda 1x)

Bron ©Timon