Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

27/01/2018 speelde Orca heren 2 tegen DraGor heren 2

Laatst bijgewerkt op donderdag 15 februari 2018

Met het aansturen van coach Timon in plaatst van Arjen, omdat hij er deze wedstrijd  niet bij kon zijn.

Toen we begonnen met de eerste periode gebeurde er niet heel veel. Er werd maar 2 keer gescoord. De openingsgoal kwam van Gerben en de 2-0 van Kevin. We hielden ons tijdens deze periode wel aan de afspraken, maar niet alles liep lekker in de aanval. De eerste periode werd afgesloten met 0-2 in het voordeel van Orca.

Start 2 de periode
Orca ging goed van start na 30 sec maakte Niels de 3-0 van de wedstrijd. Tijdens deze periode gingen de doelpunten op en neer, maar de einduitslag van de 3e periode was in het voordeel van Orca 3-6. De doelpunten van Orca waren 1x van Niels, 2x van Gerben en 1x van Thijs.

Start 3 de periode
Orca kwam tijdens de derde periode meer opgang. Want we hielden ons nu goed aan de afspraken die Timon voor de start van de 3e periode zei. Tijdens deze periode houdt FransJan,onze topkeeper een strafworp tegen, al de zoveelste 5 meter die hij tegen hield in dit seizoen. Einduitslag 3e periode  4-9, doelpunten 1x van Niels, 1x van Marcel en 1x van Gerben.

Start van de laatste periode van de wedstrijd
Tijdens de laatste periode kwam het bij Orca aan op hun conditie. Het ging aardig goed tijdens de laatste periode. We maakten deze periode er nog 3 mooie doelpunten bij. Die kwamen op naam van Niels 2x en 1x van Henk. Einduitslag 4e periode 6-12 in het voordeel van Orca.

Tijdens dit seizoen is Orca heren 2 nog altijd ongeslagen. Hopelijk blijft dat dit seizoen zo.

Bedankt Timon voor het coachen.

Bron ©Kevin