Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

O13 wint van WSG ESTA

Laatst bijgewerkt op dinsdag 13 februari 2018

Onder de 13 heeft in een met name tweede gedeelte, rommelige wedstrijd van WSG ESTA gewonnen. Orca begon overtuigend. De ene aanval na de andere werd goed uitgespeeld door tweemaal Bart, tweemaal Jente en Silde. Er werd goed gepresst en naar voren gespeeld.

Maar in de tweede periode kwam de klad er wat in en verliep de opbouw niet meer zo soepeltjes. Mede door het niet nakomen van afspraken sloop er een zekere onachtzaamheid en nonchalance in de ploeg, waardoor WSG ESTA beter in de wedstrijd kwam. Hoewel dat overigens niet tot uitdrukking kwam in de score. Drie uitbraken van Jente zorgden voor een uitbouw van de score. O13 had dit trouwens verder uit kunnen bouwen als er zorgvuldiger met de kansen was omgegaan.

In het derde partje was de vaart er wel zo’n beetje uit. Onoplettendheid in de verdediging gaven WSG ESTA de mogelijkheid twee maal scoren. In de aanval was het armoe troef... het vizier stond niet op scherp en o13 leverde zijn eerste doelpuntloze partje in de competitie af.

Met het terugwisselen van Bart, Levi, Jente en Silde werd in het vierde partje de draad weer opgepakt van het eerste partje, met twee snelle goals van Jente. Nadat het viertal weer op de bank was gezet dacht Fin “Dat kan ik ook”. Met uitstekend doorzetten wist hij zich ook twee keer op het scorebord te zetten. Het slotstuk was voor WSG ESTA, maar de buit was reeds binnen.

Eindstand: 12-4.

Bron @Gerben