Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Arbitrage speelt grote rol in verlies H4

Laatst bijgewerkt op zondag 11 februari 2018

Heren 4 was op volle kracht, goed getraind aan de wedstrijd begonnen. Vol overgave, wetend dat ze zouden moeten winnen van de walvissen, werd de wedstrijd dus aangevangen. Er werd hard opgezwommen. De tegenstander werd direct klem gezet. Alle tekenen dat de strijd tegen de jonge jongens van een studentenvereniging uit een naburig stadje met gemak gewonnen moest worden. 

Ware het niet dat H4 aan alle kanten werd tegengewerkt door de scheidsrechters. Talloze overtredingen werden gemaakt op de Heren 4 die niet werden afgekeurd, laat staan met een U20 werden beloond. De tegenstander speelde doorgaans met 7 veldspelers, dit werd niet gezien door de arbitrage. Goals werden afgekeurd, publiek werd naar huis gesommeerd. Dit moest passen bij de list van de tegenstander. Ook de W-officials Wouters, Koops en Kevin hielpen de Heren 4 niet mee. Doelpunten werden niet genoteerd (vandaar dat er maar 1 is genoteerd op de eindstand). De wedstrijd werd door Kevin nogal ingekort verklaarde hij nadien in de kleedkamer en dat terwijl H4 juist op stoom begon te komen toen ze ongeveer met 1-18 achter stonden. De vele schoten van H4 die in het doel bellanden werden niet goedgekeurd. Behalve dan dat de goal van Ferd gewoon niet afgekeurd kon worden. Al met al een nederlaag die niet had gehoeven en H4 zal ook zeker protest aantekenen tegen de uitslag van 1-30.

U zou als lezer kunnen denken, waren de tegenstanders niet gewoon beter? Natuurlijk niet. Iedereen was het er mee eens dat deze teams juist wel bij elkaar in de competitie horen, de strijd ging dan ook zeer gelijk op, het was genieten van de duels die minstens voor 50% door H4 werden gewonnen.

H4 was zo sportief om de jonge mannen uit de naburige stad wat doelpunten te gunnen, vandaar dat Walter en later Michiel nu en dan even de oogjes dichtknepen toen er getracht werd op doel te schieten. Dit verklaart dat de tegenstander hier en daar een doelpunt maakte.

Al met al een avond die snel weer wordt vergeten en waar dus gewoon geen lessen uit getrokken kunnen worden. Ook dat kan gebeuren. H1 heeft de schade weer goedgemaakt begrepen we.

Bron ©Joost