Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Orca H3 - Trivia 3

Laatst bijgewerkt op dinsdag 06 februari 2018

Op zaterdagmiddag 3 februari stond de wedstrijd van Orca heren 3 tegen Trivia heren 3 op het programma. Enkele weken geleden was er kansloos verloren door Orca en het was dus tijd voor revanche.

Orca begon misschien iets te scherp aan de wedstrijd waardoor er binnen 3 minuten al 3 uitsluitingen waren. Gelukkig profiteerde Trivia maar één keer van deze man-meer situatie. Bij de eerste uitsluiting van Trivia wist Orca meteen te profiteren en de stand gelijk te trekken, 1-1. In de rest van de eerste periode was het spannend met kansen aan beide kanten waardoor er om-en-om werd gescoord en eindigde de eerste periode na 1-2, 2-2 uiteindelijk in 2-3.

De tweede periode begon Orca weer sterk en was de achterstand binnen 3 minuten omgebogen in een voorsprong van 4-3! Aan het eind van deze periode werd er weer een onnodige overtreding gemaakt waardoor er een uitsluiting aan Orca zijde was en Trivia hier meteen van profiteerde en kort daarna vlak voor het einde van de periode zelfs nog een keer scoorde, 4-5.

Orca toonde veerkracht en kwam door een mooi schot in de derde periode weer op gelijke hoogte, 5-5. Toen ging in ieder geval de speler van Trivia met nummer 11 flink over de schreef met niet te tollereren gedrag dat helaas niet door de scheidrechters geconstateerd is. Echter de Orca spelers waren door dit agressieve gedrag wel van slag en hierdoor kwam Trivia ineens op een 5-8 voorsprong.

In de laatste periode heeft Orca geprobeerd om er weer vol voor te gaan en wist Orca nog twee keer te scoren, echter Trivia wist ook nog drie keer te scoren met als eindstand 7-11. Het was een heel spannende wedstrijd. Helaas was het wangedrag van één speler van Trivia niet normaal, iedereen gaat voor zijn plezier een wedstrijd spelen en zeker niet om gesteriliseerd te worden. Daarom is er een brief naar Trivia verzonden met het verzoek om maatregelen te treffen tegen de betreffende speler.

Statistieken: doelpunten Jan (2*), Ralph (2*), Arthur, Ewald en Teun. Uitsluitingen Frank (3*), Peter en Teun.

Komende week naar Joure om tegen SGHA te spelen en weer te gaan winnen!

Bron ©Theo