Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

H4 met 1-23 hard onderuit tegen TriVia H4

Laatst bijgewerkt op zondag 04 februari 2018

Trivia is een vereniging uit Groningen. TriVia duidt op 3 wegen: de afdeling wedstrijdzwemmen, waterpolo en diplomazwemmen. Verder kan het verwijzen naar iets onbeduidends (triviaal) of Trivia: een slakkengeslacht. Tot zo ver de nutteloze achtergrondinformatie om de lezer af te leiden van de werkelijkheid. Hoewel op de ranglijst de twee teams niet ver bij elkaar vandaan staan wisten de mannen van H4 dat de wedstrijd een zware dobber zou worden. De mannen van TriVia hadden allemaal hun zwemdiploma met glans gehaald zou je wel kunnen zeggen en ook konden ze wel aardig waterpoloën.

De mannen van Orca hadden ook een troef: Massa. Onder toeziende blik van coach Aart speelden maar liefst 12 spelers! Ook was er het debuut voor Max (ook wel super Max genoemd). Max is dit jaar begonnen met waterpolo, is elke training aanwezig en zette zich met veel overgave in tijdens deze wedstrijd. Overige spelers waren Ferd, (de man van de enige, prachtige goal) Brian, Jisk, Michiel, Jelle, Roel, Joost, Bart, Ewout, Remco (keeper) en Walter.

Kort gezegd komt de wedstrijd er op neer dat H4 op alle fronten werd overklast: snelheid, spelinzicht, techniek, noem maar op. De wedstrijd is helaas geen wedstrijd geworden en we hopen dat de tegenstander volgend jaar een paar niveaus hoger wordt ingedeeld. De tegenstander was gewoon best wel goed, H4 was vrijwel kansloos, hoewel een strafworp werd gemist door Joost (komt doordat de lat tijdelijk was verlaagd waarschijnlijk) en de keeper van de tegenstander moest een paar keer in actie komen. De goal van Ferd viel laat in de wedstrijd door een worp achteruit, mooi gedaan!

Wat ook mooi was: er was alle mogelijkheid om het verdriet te delen met de trouwe supportersschare die H4 door dik en dun heeft gesteund tijdens de wedstrijd. Maar ook na de wedstrijd was er alle ruimte om enkele psychologische, coachende, troostende, zingevende woorden te ontvangen van het trouwe publiek. Ook boden alcoholische genotsmiddelen de gelegenheid om het verdriet weg te spoelen of in ieder geval naar de achtergrond te duwen.

Volgende week wacht een wedstrijd tegen het team boven TriVia, De Walvisch H2. Ook die vereniging berust op een drieluik, maar dit keer niet wedstrijdzwemmen, waterpolo en diplomazwemmen maar: Drank, List en Conditie. Klinkt ook niet gek.

Voor H4 dus alle tijd om een list te verzinnen voor volgende week!

Bron ©Joost