Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Orca H2 Tegen Middelsé-Skelp (SG) H2

Laatst bijgewerkt op donderdag 12 oktober 2017

Zaterdag 07/10/2017 nam Orca het in eigen huis op tegen Middelsé. Na al een gehavend team te hebben, bleek dit in het eerste partje al een moeilijke opdracht. Na wat over en weer geklieder van beide teams was het toch verrassend dat Middelsé het doel als eerste trof. Orca had al snel een antwoord en trok door Rik de score weer recht. Orca pakte kans op kans maar wist het net niet te vinden, terwijl Middelsé hun enige kansen leken af te maken. Middelsé scoorde weer en dat was toch het teken dat Orca aan de bak moest. Door een mooi schot van Marcel werd het 1ste partje toch nog afgesloten met een 2-2 eindstand.

Het 2de partje begon Orca zich aan de afspraken te houden. De spelers van Middelsé werden vast gezet en kregen daardoor maar 1 kans deze pot. Het 2de partje startte beter voor Orca, vele kansen werden gemist maar ook raak geschoten. Niels was trefzeker en daarna schoot Kevin maar liefst 2x raak. Nadat er een timeout was geweest vond ook Marcel nog een keer het net voor Orca. Eindstand na het 2de partje 6-2.

Bij start van het 3de partje leek het erop dat Orca haar vorm weer teruggevonden had. Orca zette dit partje grote stappen en bracht de voorsprong uit naar 12-2. Door doelpunten van Guido en Niels 2x, Lucas en Kevin 1x.

Na het 3de partje leek het weer moeizaam, teams bleven beide liggen en er werd nauwelijks gezwommen. Toch was het Kevin die het net als eerste vond dit partje na een minuut spelen. Toen kwam het moment dat FransJan voor het eerst weer aan de bak moest, maar deze kon de bal niet keren en scoorde de tegenstander nog een keer. Dit partje schoot Ronny nog een keer raak vanuit de man meer en wist onze jonge telg Lucas ook het net weer te vinden.

De wedstrijd werd gewonnen met 15-3. Orca heeft nog veel te doen in aanloop naar de volgende wedstrijden + Beker. Er miste scherpte en conditie om nog beter te gaan spelen. Hopelijk zien we komende weken meer mensen op training. Ook de frustratie bij bepaalde spelers mag best wat omlaag. Hou je gewoon aan de afspraken.

Bron ©Guido