Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Heren 4 na zware avond direct op trainingskamp in een goed restaurant

Laatst bijgewerkt op zondag 08 oktober 2017

Heren 4 speelde zaterdagavond tegen HZPC/Avéna H4 in Joure. De voorbereiding op de wedstrijd was maar kort, omdat in ons stadsje de rotonde bij het Europaplein er uit lag en menig speler tamelijk laat arriveerde. Heren 4 speelde met Hans, ‘Aart’ (Joost), Roel, Walter, Joost, Brian, Jisk, Michiel, Jelle, Ewout en Leon.

In het spel van Heren 4 was wel iets meer lijn te zien dan de vorige wedstrijd. Er was wel structuur te ontdekken echter kwam dit moeizaam uit de verf tegen een sterke tegenstander. H4 zette direct veel druk, alle partjes had Joure het erg moeilijk tegen de vedetten uit Leeuwarden. Pijnlijk was dat onze sterspeler Brian tot scheidsrechter werd gebombardeerd in het derde en vierde partje, net toen H4 vanaf de 1.60 meter diepe bodem uit mocht komen. Uiteindelijk gaf H4 de goals weg aan HZPC/Avéna, omdat H4 ook hen uitzicht wilde geven op een fijne competitie.
De eindstand was 21-4. 

Heren 4 wist wat er te doen stond. Direct werd de mogelijke crisis bezworen, doordat Jisk een goed restaurant kende in Joure (de Gaststube) waar H4 een grondige evaluatie deed van de wedstrijd, de tactiek, techniek, planning etc. Zowel de spelers als de staf werden zoals gezegd grondig geëvalueerd tijdens een lekkere echte Duitse maaltijd met veel vlees en bier. Deze maaltijd deed de Heren goed waardoor ze mogelijkerwijs, als ze binnenkort bij Emmen moeten spelen, van ze voren een hotel boeken en voor de wedstrijd uitgebreid gaan tafelen. Het belangrijk om dit professioneel aan te pakken wil het team de ambities op het kampioenschap en het behalen van de beker nog waar kunnen maken. De verwachting is dat de club en de KNZB hiervoor diep in de zakken wil tasten om de ambities waar te maken.

Bron ©Joost