Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Onder de 13 begint voortvarend aan nieuwe seizoen

Laatst bijgewerkt op zondag 01 oktober 2017

Met een klinkende 16 - 4 overwinning op Trivia-Inktvis, is o13 aan het nieuwe seizoen begonnen. Het team moet het dit seizoen doen zonder Sasker, Lotte, Dylan, Joël, Albert en Mark. Een hele aderlating, want het groepje bestond uit sterke verdedigers, alle keepers en de topscorer.

Trivia-De Inktvis werd meteen goed opgevangen door de Orcanezen. Het was wachten op een onderschepping gevolgd door een goede uitbraak. En die kwamen er al in de eerste minuten. Twee keer een doelpunt van Jente (die er nog wel een paar in had mogen gooien…), een keer Lelise en twee keer Bart zorgde voor een 5 – 0 stand na het eerste partje.

Na het tweede partje stond er 9 – 0 op het scorebord: via weer twee maal Jente, Lelise, Bart en een fraaie goal van Daan. En een paar mooie reddingen van Martijn op goal, maar dat moet ook gezegd worden van de keeper van Trivia-De Inktvis, die Aron tot twee maal toe van scoren afhield.

Het derde partje begon met twee snelle goals van Jente, waarna Trivia-De Inktvis eindelijk een schot in het doel zag verdwijnen. Met jaargang 2005 op de bank mochten ‘de eerstejaars’ het vervolgens proberen. En meteen gooit Daan zijn tweede goal in het doel ! Tussenstand 12 – 1.

In het vierde part slaat o13 meteen drie maal toe via Lelise, Silde en Martijn en gelooft het eigenlijk wel een beetje. Het sluitstuk is voor Trivia-De Inktvis.

Eindstand 16 – 4. Doelpunten: Jente 5, Bart en Lelise 3, Daan en Martijn 2 en Silde 1.

Bron ©Gerben