Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Middelsé-Skelp (SG) H2 tegen Orca H2

Laatst bijgewerkt op dinsdag 20 februari 2018

Op een mooie zaterdagavond omstreeks 17:45 vertrok het Orca team richting onze verre buren in Stiens. Het was wel even 15 minuten rijden, maar daar was 't team wel op voorbereid. Aangekomen in het zwembad werden er al snel wat plagerijtjes tussen de teams uitgewisseld.  Vervolgens sprak Coach Arjan wijze woorden, druk zetten over het hele veld dan geven we ze geen kans.

Zodra het eerste partje begon, begrepen de Orca heren waarom ze moesten pressen. Stiens wist vrij snel 't goal te vinden in dit partje. Toch konden de Orcanezen genoeg terug doen om dit partje onze kant op te trekken. Ballen vlogen over de hele en werden vrij simpel afgemaakt. Orca zocht gretig op een goede voorsprong.

Lees meer...

Waterpolo heren Orca walst over tegenstander heen.

Laatst bijgewerkt op zondag 18 februari 2018

Afgelopen vrijdagavond speelde Orca thuis de inhaalwedstrijd tegen Aqua’68. Op voorhand een lastige opgave voor de bezoekers uit Assen. Het betrof hier de wedstrijd tussen de koploper en de hekkensluiter.

Zoals verwacht was de wedstrijd na de 1e periode al gestreden. Aqua’68 was geen partij voor de Leeuwarder heren. Die te snel, te sterk en over veel meer techniek beschikken. Orca liep al snel uit tot 8-1 na 1 periode.

Lees meer...

27/01/2018 speelde Orca heren 2 tegen DraGor heren 2

Laatst bijgewerkt op donderdag 15 februari 2018

Met het aansturen van coach Timon in plaatst van Arjen, omdat hij er deze wedstrijd  niet bij kon zijn.

Toen we begonnen met de eerste periode gebeurde er niet heel veel. Er werd maar 2 keer gescoord. De openingsgoal kwam van Gerben en de 2-0 van Kevin. We hielden ons tijdens deze periode wel aan de afspraken, maar niet alles liep lekker in de aanval. De eerste periode werd afgesloten met 0-2 in het voordeel van Orca.

Lees meer...

O13 wint van WSG ESTA

Laatst bijgewerkt op dinsdag 13 februari 2018

Onder de 13 heeft in een met name tweede gedeelte, rommelige wedstrijd van WSG ESTA gewonnen. Orca begon overtuigend. De ene aanval na de andere werd goed uitgespeeld door tweemaal Bart, tweemaal Jente en Silde. Er werd goed gepresst en naar voren gespeeld.

Lees meer...

Waterpolo heren Orca winnen van de Walvisch.

Laatst bijgewerkt op zondag 11 februari 2018

Afgelopen zaterdag stond voor Orca Heren 1 de wedstrijd tegen de Walvisch uit Groningen. De Walvisch, het studententeam is een middenmoter in de competitie. Waar de Leeuwarder heren de ongeslagen koploper zijn.

Orca begon goed aan de wedstrijd. Door de tegenstander meteen vast te zetten, wisten de Leeuwarders slordige passes te forceren. De Walvisch maakte meteen kennis met 1 van de wapens van Orca dit seizoen. Elke onderschepping leed tot een counter en een kans. Orca maakte snel de 2-0 door snel spel. Door rare uitsluitingen aan Leeuwarder kant kon de Walvisch deze periode nog een klein beetje in het kielzog blijven van Orca. Maar de Leeuwarder heren waren vanaf het begin af aan baas in eigen bad. De 1e periode werd afgesloten met en 5-3 voorsprong.

Lees meer...

Arbitrage speelt grote rol in verlies H4

Laatst bijgewerkt op zondag 11 februari 2018

Heren 4 was op volle kracht, goed getraind aan de wedstrijd begonnen. Vol overgave, wetend dat ze zouden moeten winnen van de walvissen, werd de wedstrijd dus aangevangen. Er werd hard opgezwommen. De tegenstander werd direct klem gezet. Alle tekenen dat de strijd tegen de jonge jongens van een studentenvereniging uit een naburig stadje met gemak gewonnen moest worden. 

Lees meer...

Orca H3 - Trivia 3

Laatst bijgewerkt op dinsdag 06 februari 2018

Op zaterdagmiddag 3 februari stond de wedstrijd van Orca heren 3 tegen Trivia heren 3 op het programma. Enkele weken geleden was er kansloos verloren door Orca en het was dus tijd voor revanche.

Orca begon misschien iets te scherp aan de wedstrijd waardoor er binnen 3 minuten al 3 uitsluitingen waren. Gelukkig profiteerde Trivia maar één keer van deze man-meer situatie. Bij de eerste uitsluiting van Trivia wist Orca meteen te profiteren en de stand gelijk te trekken, 1-1. In de rest van de eerste periode was het spannend met kansen aan beide kanten waardoor er om-en-om werd gescoord en eindigde de eerste periode na 1-2, 2-2 uiteindelijk in 2-3.

Lees meer...

Orca jeugd o17 - WSG ESTA BJ1

Laatst bijgewerkt op maandag 05 februari 2018

Pubiek en spelers jeugd o17 met coach Jelmer

  

Lees meer...

Jeugd o13B wedstrijden te Sneek

Laatst bijgewerkt op zondag 04 februari 2018

De eerste twee wedstrijdjes hadden we net wat te weinig techniek om makkelijk een doelpunt te kunnen maken. We raakten de bal makkelijk kwijt. Wel hebben we goed verdedigd en Albert goed gekeept, zodat de tegenscore laag bleef.

De laatste wedstrijd liet de tegenstander ons iets meer met rust en toen bleek dat we wel degelijk kunnen scoren, als we even de tijd hebben om de bal onder controle te krijgen. Rudian zelfs 9 keer. Ook Michelle, nieuw bij 13b, gooide er een bal in! Aron en Lucas hebben ook een paar keer gescoord (ook achterwaarts). Nicole was steeds als eerste bij de bal met het opzwemmen. Nynke was helaas niet lekker en deed op het laatst niet meer mee.

Lees meer...

Waterpolo heren Orca blijven ongeslagen.

Laatst bijgewerkt op zondag 04 februari 2018

Afgelopen zaterdag stond voor Orca Heren 1 de wedstrijd tegen VKC’03 uit Tubbergen op het programma. De Orca heren die ongeslagen koploper zijn in de competitie wisten dat ze deze wedstrijd niet te lichtzinnig moesten opvatten. VKC’03 staat 8e, maar heeft een aantal zeer getalenteerde spelers in de gelederen.

Orca begon scherp aan de wedstrijd. Verdedigende afspraken werden goed nagekomen. Hierdoor hadden de Leeuwarders meteen grip op de wedstrijd. VKC’03 kwam er in de 1e periode niet aan te pas. Orca liep met groot gemak uit naar een 4-2 voorsprong in de 1e periode.

Lees meer...