Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Waterpolo heren Orca beginnen 2019 met verlies

Laatst bijgewerkt op zondag 20 januari 2019

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Orca thuis tegen ENC Arnhem. ENC staat met 2 punten meer een plekje boven de Leeuwarder heren. Bij winst zou Orca de positie in de middenmoot verstevigen.

Orca begon goed aan de wedstrijd. In de 1e periode hadden de Leeuwarders het beste van het spel. Aanvallend werd er goed gebruik gemaakt van de midvoors die Orca heeft. Dit zorgde voor constante problemen voor ENC. Het was dan ook Orca die de leiding nam door een fraaie backhand. ENC sloeg snel terug door een snel schot van hun linkshandige schutter. Het spel golfde hierna heen en weer. Het was Orca dat deze periode met een minieme voorsprong wist af te sluiten. De 1e periode eindigde 3-2.

Lees meer...

H5 zet stijgende lijn voort richting de top 3

Laatst bijgewerkt op zondag 20 januari 2019

Zaterdagavond 19-01-2019, 21.00 uur, Sneek, It Rak, Neptunia’24 vs. Orca H5. Uit-supporters: 2. Zakelijke gegevens voor een zakelijke wedstrijd. Einduitslag 4-10.

Inmiddels staat H5 op 80% winst en 20% verlies. 5 spelers die alle wedstrijden hebben gespeeld. Richard is topscoorder in doelpunten samen met Marcel. Richard is ook topscoorder in aantal p’s.

Lees meer...

De bekerstrijd in Groningen

Laatst bijgewerkt op zondag 13 januari 2019

De laatste dag van 2018 verscheen er een appje van de aanvoerder. Het verwachte ‘pas op voor de vingers’ bleef uit, maar een melding over een bekerwedstrijd 12 januari tegen Trivia H2 kwam binnen. Net zoals het ‘pas op voor de vingers’ uitbleef, liep het ook niet echt storm qua aanmeldingen voor de wedstrijd. Gelukkig kwamen de vertrouwde schouders toch nog boven drijven: Kevin, Bauke Beert, Coen, Jesse, Bryan, Meile en Sasker. Quak junior meldde in het nieuwe jaar dat hij ook mee zou doen. Daarnaast werden gastspelers Jan (nooit beroert voor een potje) en Wim (the rising star) van stal gehaald.

Lees meer...

Waterpolotoernooi

Laatst bijgewerkt op dinsdag 08 januari 2019

Zondag 13 januari 2019 waterpolotoernooi voor jeugd <11 en jeugd <13 te Drachten.

Inschrijving uiterlijk woensdag 09-01-2019.

Klik op de link voor de flyer en meer info.

uitnodiging mixtoernooi 13 januari 2019.pdf

 

Oliebollentoernooi 28 december 2018

Laatst bijgewerkt op dinsdag 08 januari 2019

Het oliebollentoernooi is ook dit jaar weer geslaagd voor Orca. Ruim 50 deelnemers dit jaar en deze zijn verdeeld over 6 teams. De teams bestonden uit een mix van dames, heren, jeugd en diverse vrienden van een aantal waterpolo-ers. Wie weet levert het een aantal nieuwe leden op :-)

Lees meer...

Friesland CM eerste op WWT in Eindhoven

Laatst bijgewerkt op zaterdag 29 december 2018

Lelise Noom en Silde van Schuppen van Orca hebben vrijdag 28 december jl. met team Friesland CM de grootste beker mee naar huis genomen na winst op het Winter Waterpolotoernooi in Eindhoven.

Op vrijdagochtend staat team Friesland al vroeg op om af te reizen naar Eindhoven. In het Pieter van den Hoogenband zwemstadion wordt het jaarlijkse, internationale Winter Waterpolotoernooi gespeeld. Team Friesland CM heeft de nodige voorbereidingen getroffen en is één van de 111 aanwezige jeugdteams. Na het zomertoernooi in Breda hebben we als team inmiddels zeven gezamenlijke trainingen afgewerkt naast de reguliere trainingen van inmiddels vijf aangesloten Friese waterpoloverenigingen: DraGor, FZC ’54, Neptunia, Orca en SGHA.

Lees meer...

Oliebollentoernooi 2018

Laatst bijgewerkt op zondag 16 december 2018

Vrijdagavond  28 december  is weer het Orca waterpolo-oliebollentoernooi. Inschrijven is mogelijk tot 12.00 uur.

Het zwembad (de Blauwe Golf) is open vanaf 18.00 uur en de wedstrijden zijn van 18.30 - 22.00 uur.

Aanmelden via inschrijfformulier, zodat de organisatie rekening kan houden met het aantal te bestellen oliebollen en mede al een team-indeling  kan maken en zodoende de wedstrijden op tijd kunnen beginnen.

Lees meer...

Zaterdag 15 december: DraGor 3 - Orca 3.

Laatst bijgewerkt op zondag 16 december 2018

Na twee zwakke tegenstanders, waarvan Orca dik had gewonnen, stond DraGor 3 op het programma in de laatste wedstrijd van 2018. Een dubbele wedstrijd voor zowel de beker als de competitie. DraGor zou best wel eens wat meer weerstand kunnen bieden, daarom speelde Orca met Steijn, Marcel en Gerrit naast de vaste kern van H3.

Orca begon in de eerste periode sterk en nam meteen een mooie voorsprong van 5-2, met doelpunten van 2 * Ralph, 2 * Marcel en 1 van Henk. En ook een eerste U20, de eer was aan Teun (high score met al 8 keer een U20 in de competitie tot zover).

Lees meer...

Waterpolotrainingen kerst 2018

Laatst bijgewerkt op dinsdag 18 december 2018

Dames, heren en jeugd,

Maandag 24 december 2018 t/m zondag 7 januari 2019 vervallen ALLE jeugdtrainingen.

Voor de senioren geldt:

Alle trainingen vervallen, behalve donderdag 3 januari en vrijdag 4 januari 2019.

Zie schema hieronder.

Lees meer...

Orca H2 wederom onderuit in uit-derby

Laatst bijgewerkt op woensdag 12 december 2018

Dit seizoen staan er maar liefst 3 uitwedstrijden in Groningse hoofdstad (Groningen) gepland voor de Heeren van het Tweede. Nadat de eerste twee uit-derby’s van het Noorden beide verloren gingen, stond er afgelopen zaterdag een confrontatie met de rode lantaarndrager, het derde team van TriVia, op het programma. Door weer en wind trokken 12 Friezen richting oosten.

Lees meer...