Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

23-03-2019 Eredivisie jeugdwaterpolo in De Blauwe Golf

Laatst bijgewerkt op vrijdag 22 maart 2019

Zaterdag 23 maart 2019 om 15.30 uur in de Blauwe Golf een eredivisie jeugdwaterpolowedstrijd.

Regio Noord  CJ1 <15 - UZSC CJ1 <15. In het Regio Noord team speelt Orca-lid Sasker van Schuppen.

Dus kom kijken en aanmoedigen allemaal.

Lees meer...

Waterpolo heren Orca geven de wedstrijd bijna weg in de slotfase

Laatst bijgewerkt op zondag 24 februari 2019

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Orca thuis tegen Trivia uit Groningen. In de heen wedstrijd verloor Orca dom in de slotfase. Voor de Leeuwarder heren nu de taak om dit recht te zetten en meteen een plek op de ranglijst te pakken.

Orca begon ontzettend slap aan de wedstrijd. Laks, zonder energie en slordig beschrijven de 1e minuten van de Leeuwarders. Trivia was in de 1e  periode totaal in controle. Rustig liepen de Groninger heren uit naar 3-0. Orca wist in deze periode de keeper van Trivia niet eens tot een redding te dwingen.

Lees meer...

H4 verslaat Bolsward 2

Laatst bijgewerkt op maandag 11 februari 2019

Op ongebruikelijke wedstrijddag, de sneintemiddeis in de Blauwe Golf, heeft Orca’s Heren 4 een belangrijke stap gezet naar het felbegeerde kampioenschap. Gemotiveerd door wetenschap dat ’s Heeren Viers zelfbenoemde commissaris alleen in een kampioensjaar zijn verjaardag viert, had het ervaringsteam de volledige speeltijd nodig om de tegenstander te bedwingen. Het was pas in de laatste aanval in de laatste 15 seconden van de wedstrijd dat een rush van onze midvoor de winnende goal wist te scoren. Nog nooit had Heren 4 zo lang achter gestaan en de strijd toch nog gewonnen.

Lees meer...

Orca H2 weer 3 punten

Laatst bijgewerkt op maandag 11 februari 2019

Afgelopen weekend stond Dokkum op het programma. De Granaet H1 is een middenmoter, waar Orca mee draait in de bovenste regio van de competitie. Door afwezigheid van enkele spelers en onze keeper Bryan, waren Heero, Niels en Frans-Jan opgeroepen.

Muziek op de achtergrond, een bal die tijdens het opzwemmen in het midden ligt en een scherpe tafel, het leek wel eredivisie. Het enige verschil was dat er 16 (elk team 8) man in het water in plaats van de gebruikelijke 24 of meer. Coen (precies op tijd) en Rik (net te laat door het te vroeg starten van de wedstrijd) kwamen gelukkig nog binnen. De rede dat Dokkum er zo weinig had, was de afwezigheid van hun twee midvoors en de keeper.

Lees meer...

Waterpolo heren Orca pakken punt in zware uitwedstrijd

Laatst bijgewerkt op zondag 10 februari 2019

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Orca in Vriezenveen tegen VZ&PC. VZ&PC is de huidige nummer  2 en wisten de wedstrijd in Leeuwarden nipt te winnen. Voor de Leeuwarders een zware opgave om in Vriezenveen de punten te pakken.

De wedstrijd was vanaf het begin een gevecht. Beide ploegen gooiden alles in de strijd. Vooral defensief wisten beide teams door tactiek, fysiek en mentaliteit de ander geen centimeter te geven. VZ&PC had lichtelijk het overwicht en had in de openingsfase iets meer schoten op goal. Maar de Leeuwarders wisten stand te houden. Halverwege de 1e periode was het Orca dat zelfs verrassend op voorsprong wist te komen door een vlammend schot. VZ&PC trok de stand gelijk door gebruik te maken van een overtal situatie. Aan het eind van de 1e periode was het VZ&PC dat de 2-1 voorsprong pakte door miscommunicatie aan Orca zijde. De periode werd afgesloten met 2-1.

Lees meer...

De Heeren 4 trein dendert door

Laatst bijgewerkt op maandag 04 februari 2019

Na de verrassende thuiszege tegen koploper Midden-Drenthe H2 en een excellente uitoverwinning op de heren van SG Middelse/Skelp H2, moest H4 afgelopen zaterdag in Drachten aantreden tegen een op papier ‘makkelijke tegenstander’, DraGor H4.

Tot op het laatst aan toe stroomden de afzeggingen binnen waardoor het voor teamcaptain/manager Brian een hele toer was om genoeg spelers/auto’s te regelen. Gelukkig hebben Walter en Ciska in het verleden goed hun best gedaan waardoor H4 nummer 27, 28 en 29 kon toevoegen aan het imposante lijstje van spelers die dit seizoen in H4 hebben gespeeld.

Lees meer...

Poiesz Jeugd Sponsor Actie 2019

Laatst bijgewerkt op dinsdag 05 februari 2019

Beste zwemmers, waterpolo-ers!

Van maandag 11 februari t/m zondag 7 april 2019 is weer de Poiesz Jeugd Sponsor Actie . Bij elke 10,- euro krijgt u een munt.  Dit betekent dat er bij elk Poiesz-filiaal munten gespaard kunnen worden. De munten voor Orca kunnen alleen ingeleverd worden bij de Poiesz aan de Wilgenstraat, maar ook bi jullie trainers/trainsters.

Zaterdag 16-02 staan Orca jeugdleden in de Poiesz  lekkernijen te verkopen van 10.00 - 15.00 uur aan de Wilgenstraat. Bij aankoop van deze lekkernijen worden extra munten gegeven, dus op naar Poiesz aan de Wilgenstraat. Er zijn dan kinderen nodig die helpen en een paar ouders als begeleider. Graag opgeven bij Ronald, mob. 06-47248413.

We hopen samen met alle leden er ook dit jaar weer een groot succes van te maken.

Lees meer...

Waterpolo heren Orca laten de wedstrijd uit handen glippen.

Laatst bijgewerkt op zondag 03 februari 2019

Afgelopen zaterdag speelden de heren van Orca thuis tegen Swol. Swol is een geduchte tegenstander die momenteel op de 4e plek staat. De Leeuwarders wisten op voorhand dat het een zware wedstrijd zou worden.

Beide ploegen begonnen goed aan de wedstrijd. In een gelijk opgaande strijd werden in de opening een aantal schoten op beide goals gelost. Beide teams wisten echter nog niet tot scoren te komen. Het was Swol dat halerwege de 1e periode de openingstreffer wist te maken. Gedurende de 1e periode bleven de heren van Orca goed mee doen. Dit leidde tot de verdiende gelijkmaker. Het was Swol dat aan het eind van de 1e periode opnieuw de voorsprong wist te bemachtigen en ging rusten met een 1-2 voorsprong.

Lees meer...

GZVW H1 – Orca H2

Laatst bijgewerkt op maandag 28 januari 2019

De Gigantische (of was het nou Gecombineerde) Zwem Vereniging Winschoten stond op het programma. Door sommige ook wel HKV (Honderd Kilometer Verderop), PEW (Pleuris Eind Weg) of BVZ (Bagger Verlicht Zwembad) genoemd. Een sterke selectie verdeelt over twee auto’s: Chauffeur-1 Maarten, shotgun Zino, opnaaier Lucas, Swisssense Oliver, barricade Bryan, chauffeur-2 Gerben, tank Coen, eredivisionist Sasker, beuker Jesse en slapende Meile. Over de laatste verder maar geen woorden, maar hij was er wel bij!

Lees meer...

Middelsee – Heren 4

Laatst bijgewerkt op zondag 27 januari 2019

Omdat de wintersporters van Heren 4 nog vol vliegschaamte op de terugweg waren, had het team zich voorgenomen zich CO2-neutraal over het nieuwe fietspad op het tracé van het voormalig Dockumer Lokaaltsje naar Stiens te verplaatsen. Met het oog op het regenachtige weer, werd echter op het laatste moment besloten de V6 te compenseren met de Agila. De spelersuitstoot werd aangeplant met enkele poloërs van vroeger en de jonge versies daarvan. Ook was de veelgevraagde goalie-met-scorend vermogen bereid gevonden het H4-doel te verdedigen.

Lees meer...