Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Orca H3 wint van hekkensluiter ‘D.K.V.’

Laatst bijgewerkt op maandag 11 december 2017

Na het nipte verlies tegen de koploper twee weken geleden stond afgelopen zaterdag een confrontatie met rode lantaarndrager HZPC/Avéna H5 op het programma. De opdracht was dus duidelijk voor de Leeuwarder Heren van het Derde: de derde driepunter van dit seizoen binnenslepen en een plekje klimmen op de ranglijst. 

Lees meer...

DAMES 1 WINT GEMAKKELIJK VAN BOLSWARD.

Laatst bijgewerkt op zondag 10 december 2017

Zaterdag 9 december stond de wedstrijd tegen de dames van Bolsward op het programma. De vorige wedstrijd tegen deze dames werd gemakkelijk gewonnen.De (korte ;-)) voorbespreking van Jurjen was helder, gewoon lekker spelen en heel veel doorwisselen.

Lees meer...

Waterpolo heren Orca worstelen zich naar de overwinning.

Laatst bijgewerkt op zondag 10 december 2017

Afgelopen zaterdag speelde Orca heren 1 thuis tegen Deltasteur uit Kampen. Een onbekende ploeg voor de Leeuwarder heren. Beide teams hadden elkaar nog niet eerder in competitie verband getroffen.

Lees meer...

Zv Orca oliebollentoernooi 29-12-2017

Laatst bijgewerkt op zondag 10 december 2017

Vrijdag 29 december 2017 is weer het jaarlijkse waterpolo-oliebollentoernooi voor alle leden van Zv Orca (zwemmers. waterpoloërs, ouders van kinderen).

Plaats: zwembad De Blauwe Golf.

Zwembad is open vanaf 18.00 uur en de wedstrijden zijn van 18.30 - 22.00 uur.

Aanmelden voor het toernooi kan alleen van te voren via het inschrijfformulier i.v.m. het bestellen van het aantal oliebollen. Voor het inschrijfformulier, klik hier. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 12.00 uur (29-12-2017).

Lees meer...

Orca H4 tegen HZPC/Avéna (SG) H4: een leerzame pot

Laatst bijgewerkt op zondag 10 december 2017

Orca H4 moest het opnemen tegen de koploper uit de competitie. Het vriendenteam dat tegen eigen wil op een niveau speelt dat totaal niet bij hen past. De tegenstander was niet te verslaan dat bleek al vroeg in de wedstrijd. De interim aanvoerder Michiel sprak het team vooraf toe via WhatsApp. Hierbij riep hij de spelers op om boven zichzelf uit te stijgen qua kracht en inzet.

Lees meer...

Onder de 13 walst over WSG Esta heen

Laatst bijgewerkt op zondag 10 december 2017

Een geolied o13 is thuis in De Blauwe Golf over WSG Esta heen gewalst. Orca ving de tegenstander vroeg op in de 1e periode en combineerde dankzij een hoge gunfactor naar liefst 7 goals door 5 verschillende spelers! Silde beet het spits af, gevolgd door Jente, Lelise, wederom Silde, Levi, Daan en nogmaals Silde.

Lees meer...

Waterpolo heren Orca winnen in Twello.

Laatst bijgewerkt op zondag 03 december 2017

Afgelopen zaterdag speelde Orca heren 1 uit in Twello tegen Proteus. Dit was de 2e keer dat beide ploegen elkaar troffen. De 1e wedstrijd werd door Orca met 12-7 gewonnen. Met dit in gedachte reisden de heren vol vertrouwen af naar Twello.

Lees meer...

Wetterwille – H4/de Vries 7-10

Laatst bijgewerkt op zaterdag 02 december 2017

Na een grondige persoons- en nagelinspectie van de ervaren scheidsrechter Gerbrands begon de wedstrijd tegen de hekkensluiter van de competitie. De tegenstander had zich beter willen wapenen dan de eerste ontmoeting met Orca H4 maar moest uiteindelijk – hoe kon het ook anders – haar meerdere erkennen in de uitmuntende groep spelers die H4 uit haar brede spelerspool had geselecteerd. Echter ging dit niet zonder slag of stoot. Er moest hard voor elkaar worden geknokt om het gewenste resultaat te bewerkstelligen om zo op de voorlopig 4e plek te staan.

Lees meer...

Waterpolo heren Orca winnen in Enschede

Laatst bijgewerkt op maandag 27 november 2017

Afgelopen zondag speelde Zv Orca Heren 1 de verre uitwedstrijd in Enschede, Orca H1 is de ongeslagen koploper in de competitie. En moest aantreden tegen het laag geplaatste EZC uit Enschede.

In de voorbespreking was gehamerd op het voorkomen van onderschatting. Ondanks de lage klassering had EZC goede uitslagen tegen sterke tegenstanders gerealiseerd.

Lees meer...

De Reest H2 – Orca H2

Laatst bijgewerkt op zondag 26 november 2017

Met een gehavend team, in verband met ziekte, en een mix van jonge, herintredende en vaste spelers reisde Heren 2 af naar Meppel.

In de 1periode kwam Orca, na een doelpunt van de Reest, al snel op een 1-0 achterstand. Gelukkig kon, door een goed uitgespeelde man meer, de stand weer gelijk trekken. Na nog een doelpunt van Marcel en Rik kon het eerste partje afgesloten worden met een 1-3 voorsprong.

Lees meer...