Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Waterpolo gevonden voorwerpen

Laatst bijgewerkt op vrijdag 20 april 2018

Donderdagavond gevonden in zwembad Het Kalverdijkje

1 Orca polo en 1 Orca Short.

Het kan van een waterpolo-er zijn, maar ook 1 van de zwemafdeling.

De rechtmatige eigenaar kan zich melden bij de webmaster (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Lees meer...

Waterpolo heren Orca nog 1 horde te gaan

Laatst bijgewerkt op zondag 15 april 2018

Afgelopen zaterdag moesten de heren van Orca thuis aantreden tegen de Veene uit Almelo. Nadat het vorige week een 2e kans heeft gekregen op het kampioenschap, wisten de Leeuwarder heren dat het geconcentreerd en vol aan de bak moest.

Orca begon goed aan de wedstrijd. Vooraf was goed gesproken over de topscoorder van de Veene. En de Leeuwarder heren wisten door de taken goed uit te voeren de aanvalsleider van de Veene te nullificeren. Orca nam snel de leiding door goed aanvalsspel. De Orca heren wisten wat het moest doen en nam het heft in handen. Orca liep uit naar 2-0. De Veene wist in de 1e periode nog een beetje aan te haken en in de buurt van Orca te blijven. De 1e periode werd afgesloten met 3-2 voor Orca.

Lees meer...

Orca heeft een nieuwe waterpoloscheidsrechter erbij.

Laatst bijgewerkt op zondag 08 april 2018

Zaterdagavond tijdens een oefenwedstrijd in Drachten van DraGor 4 - Orca H3/4 heeft Peter Zomerdijk een aantal perioden gefloten voor z'n praktijkexamen samen met een andere scheidsrechter. De examencommissie vond het optreden van Peter uitstekend en is geslaagd.

Gefeliciteerd en succes met fluiten Peter :-)

Lees meer...

Waterpolo heren Orca pakken in de slotseconde de koppositie

Laatst bijgewerkt op zondag 08 april 2018

Afgelopen zaterdag moesten de heren van Orca een uitwedstrijd spelen in Kampen tegen Deltasteur. De 1e wedstrijd was een zwaarbevochten overwinning. De heren van Orca wisten dat ze aan de bak moesten, om zicht te houden op het kampioenschap.

De 1e periode begon volledig gelijk opgaand. Aanvallend speelde Orca wel aardig. Het wist het goal van Deltasteur makkelijk te vinden. Dit zelfde kon gezegd worden van Deltasteur dat volledig gelijke trend wist te houden met de Leeuwarder heren. Goals werden om en om uitgewisseld. De periode eindigde in 3-3.

Lees meer...

De Vries ontvangt Schild van Verdienste

Laatst bijgewerkt op vrijdag 23 maart 2018

  

Lees meer...

Waterpolo heren Orca winnen in Assen.

Laatst bijgewerkt op zondag 18 maart 2018

Afgelopen zaterdag moesten de heren van Orca een uitwedstrijd spelen in Assen tegen Aqua ’68. Waar de heren uit Leeuwarden de koploper zijn. Is de ploeg uit Assen de hekkensluiter. Vooraf zou deze wedstrijd niet een al te moeilijke opgave moeten zin voor Orca.

Lees meer...

Waterpolo heren Orca pakken de dubbel over Sneek.

Laatst bijgewerkt op zondag 11 maart 2018

Afgelopen zaterdag stond de rematch tegen Neptunia uit Sneek op het programma. Waar Orca vorige week een gevoelige tik kreeg te verduren, stond nummer 4 in de competitie op het programma. De heren uit Sneek beschikken over veel kwaliteiten en zijn een zeer geduchte tegenstander.

Lees meer...

Waterpolo heren Orca verliest strijd om koppositie.

Laatst bijgewerkt op zondag 04 maart 2018

Afgelopen zaterdag moesten de Leeuwarder heren naar Emmen afreizen voor de confrontatie met de Kikker. Het ging hier om de nummer 1 en 2 van de competitie. Orca dit seizoen nog ongeslagen moest met een onderbemand team afreizen naar de nummer 2, die tot dan toe alleen puntverlies had geleden in Leeuwarden.

Lees meer...

ManMeerCup 31-03-2018

Laatst bijgewerkt op zondag 04 maart 2018

Beste polovrienden,

Ook dit jaar is de zaterdag voor Pasen gereserveerd voor de bekerfinales omde ManMeer!-Cup. Drie zinderende finales met ploegen op topniveau in een zwemstadion met een heerlijke bekersfeer. Ons streven is om ook dit jaar weer uitverkocht te zijn en er een mooi polofeest van te maken. Ideaal voor een teamuitje of een manier om uw vrijwilligers te bedanken voor het vele werk wat zijn gedurende het seizoen verzetten. De kaarten zijn verkrijgbaar via :

 https://www.eventbrite.nl/e/tickets-finales-manmeer-cup-43657321223

Lees meer...

Nieuwe opslag voor waterpoloballen

Laatst bijgewerkt op woensdag 21 februari 2018

Dames, heren en jeugd,

Een nieuwe opslag voor de waterpoloballen in de De Blauwe Golf. Deze RVS-constructie is gemaakt door firma Baron & Verhoef, waarvoor onze dank.

Graag met beleid het ballenrek verplaatsen over de zwembadvloer en er voorzichtig mee omgaan.

Lees meer...